default-image

Τι απαντάει ο Μουρινίο για τις κατηγορίες φοροδιαφυγής

Ποδόσφαιρο
Τι απαντάει ο Μουρινίο για τις κατηγορίες φοροδιαφυγής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την δική του απάντηση στα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως αντιμετωπίζει κατηγορίες για φοροδιαφυγή, έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Με δήλωσή του, ο Πορτογάλος τεχνικός υποστηρίζει πως δεν απέκρυψε ποτέ 3,2 εκ. ευρώ και πως έχει συμμορφωθεί με όλες τις φορολογικές του υποχρεώσεις.

 

Αναλυτικά η δήλωσή του:

 

«Δήλωση του Ζοσέ Μουρίνιο,

 

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει λάβει καμία ειδοποίηση σχετικά με τα όσα δημοσιεύθηκαν σήμερα. Εκείνη την ημερομηνία, ούτε οι φορολογικές αρχές αλλά ούτε ο εισαγγελέας έχουν επικοινωνήσει με τον Ζοσέ Μουρίνιο ή τους συμβούλους του που προσλήφθηκαν για τη διαδικασία της επιθεώρησης.

 

Ο Ζοσέ Μουρίνιο που έζησε στην Ισπανία από τον Ιούνιο του 2010 μέχρι τον Μάιο του 2013, πλήρωσε περισσότερα από 26 εκ. ευρώ σε φόρους, με τον μέσο φορολογικό συντελεστή να είναι πάνω από 41% και αποδέχθηκε τις προτάσεις νομιμοποίησης που έγιναν από τις ισπανικές αρχές το 2015 για τα έτη 2011 και 2012 και σύναψε συμφωνία διακανονισμού για το 2013.

 

Η ισπανική κυβέρνηση με τη σειρά της, μέσω των φορολογικών υπηρεσιών, εξέδωσε βεβαίωσε στην οποία πιστοποίησε ότι είχε νομιμοποιήσει τη θέση του και είχε συμμορφωθεί με όλες τις φορολογικές του υποχρεώσεις».

 

Πηγή: sport-fm.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News