default-image

Τέλος ο Βισκαδουράκης. αναλαμβάνει ο Μακράκης το Ηράκλειο

Μπάσκετ
Τέλος ο Βισκαδουράκης. αναλαμβάνει ο Μακράκης το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρελθόν αποτελεί ο Γιάννης Βισκαδουράκης από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλείου. Ο νεαρός προπονητής ενημερώθηκε χθες από τους διοικούντες της ομάδας ότι λύνεται η συνεργασία τους, ενώ του προτάθηκε να παραμείνει στις τάξεις του συλλόγου από άλλο πόστο κάτι που δεν έγινε αποδεχτό από τον πρώην πλέον τεχνικό του Ηρακλείου.

Μάλιστα ο Γιάννης Βισκαδουράκης εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπου που ήρθε το διαζύγιο καθώς όπως επισήμανε στη "neakriti.gr": «Δεν κλήθηκα καν να κάνω απολογισμό της περασμένης σεζόν. Ευχαριστώ το Ηράκλειο που μου έκανε την τιμή να είμαι προπονητής στην ομάδα στην Α2 κατηγορία, ωστόσο είμαι αρκετά πικραμένος από τον τρόπο της αποχώρησής μου. Ίσως είμαι ο μόνος προπονητής που δεν του δόθηκε η ευκαιρία να δείξει κάποια πράγματα. Δεν άξιζα αυτή την αντιμετώπιση…».

Όλα δείχνουν ότι έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης του Γιάννη Βισκαδουράκη και αναμένεται να ανακοινωθεί ως το τέλος της εβδομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του Ηρακλείου βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιώργο Μαρκάκη, οι οποίες εφόσον επιβεβαιωθούν θα σημάνουν την επιστροφή του έμπειρου τεχνικού στην ομάδα μετά από μία 11ετία (αποχώρησε το 2006).

Το θέμα προπονητή αναμένεται να συζητηθεί στο αποψινό διοικητικό συμβούλιο, ενώ η επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μακράκη θα γίνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αύριο Πέμπτη. Μόλις ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή, σειρά θα πάρει η οριοθέτηση του στόχου στη Β' Εθνική και φυσικά η στελέχωση του ρόστερ. Η αρχή θα γίνει από τους παίκτες που θα παραμείνουν από την περυσινή σεζόν…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News