Αθλητισμός

Οι ενδείξεις στον ΟΦΗ, μιλάνε από μόνες τους!

Με απλή λογική, διαφαίνεται ένα άλλο ξεκίνημα φέτος στον ΟΦΗ. Η παραμονή του Παπαδόπουλου, δεν προσμετράει, μόνο ως επικοινωνιακή νίκη επί του Άρη και άλλων, αλλά κουβαλάει μαζί της και τις «εγγυήσεις» που τον έπεισαν!

Βλέπεις να διακηρύσσονται αρκετοί ποδοσφαιριστές «Σουπερλιγκάτοι» και άλλοι ικανοί στη μεταγραφική σεζόν του ΟΦΗ… Ακούς επισήμως ότι είναι ένας και μοναδικός ο στόχος άμεσης επιστροφής του ΟΦΗ στη μεγάλη κατηγορία, χωρίς κανέναν αστερίσκο (όπως πέρυσι)...

Παρακολουθείς την απόλυτη ανασύνθεση στα επιτελεία του προπονητή με αυξημένες δαπάνες… Παρατηρείς ότι θέλουν να επιλέξουν τεχνικό διευθυντή με προσόντα… Διαπιστώνεις να γίνονται έργα στο Βαρδινογιάννειο σε βαθμό που δεν έχουμε επί «επανεκκίνησης»… Γενική αναδιοργάνωση!

Όσα είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος στη «Μικτή Ζώνη», αποτελούν μηνύματα αυξημένων προσδοκιών και μπορούν να εξηγηθούν μόνο με αυξημένη οικονομική δυνατότητα, σε σχέση με το σύνηθες.

Σε κάνουν ως φίλαθλο να περιμένεις κάτι περισσότερο δυνατό και να στρέφεις την προσοχή σου εντονότερα στη συνέλευση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Στο ύψος και στο ακόμη ποιοι … Η σημερινή μέρα για όσα συμβαίνουν διαβουλευτικά, από κάποιους κρίνεται ως πολύ σημαντική.

Κάθε ομάδα της Football League, έχει πάντα το μειονέκτημα έναντι ομάδων της Σούπερ Λίγκα που ενδιαφέρονται για τους ίδιους ποδοσφαιριστές. Ένα ποσοστό το έχεις χαμένο. Όχι όμως όλο και όχι μεγάλο, όταν είσαι ΟΦΗ και ενεργείς ως ΟΦΗ. Η περίπτωση Στρέζου, αποτελεί ένα παράδειγμα. (Τον 22χρονο τερματοφύλακα του ΟΦΗ τον διεκδικούσαν και ομάδες της Σούπερ Λίγκα άλλα έμεινε Ηράκλειο, με την παρουσία του Παπαδόπουλου να προσμετράει).

Καλή αρχή στα κέντρα αποφάσεων. Οι 11 ψήφοι που πήρε ο πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Πολεμαρχάκης, για να εκπροσωπήσει τη Football League, έναντι 6, 4 και 1 των άλλων, είναι σημαντική, ειδικά αν συγκρίνεις την συνολική παρουσία στο πρωτάθλημα που πέρασε.

Το ζήτημα της «εξωτερικής πολιτικής», που τόσο στερήθηκε ο ΟΦΗ σε αρκετά επίπεδα και δη στη Football League στο διάστημα της παρουσίας του, έκανε την πρώτη του επίδειξη.

Στο ποδόσφαιρο μετράει το απότελεσμα. Αναμένεται η ολοκλήρωση των φάσεων και εδώ είμαστε να τις παρακολουθήσουμε. Όλα τα παραπάνω αποτελούν απλά ενδείξεις, με γεγονότα που επιζητούν την λογική τους εξήγηση...

Πολύ παίζουν στην ποδοσφαιρική πιάτσα τα «κουίζ» του «κουίζου» από τη Νέα Κρήτη. Μας γαργαλάει, ως στήλη, να τα απαντήσουμε στη συντριπτική τους πλειοψηφία! Ειδικά εκείνο με τους Γιάννηδες και τον αυτοπροτεινόμενο πρώην ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού…για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Η πρόταση της Football League, είναι ασύγκριτα πιο σοβαρή από την ανόητη της Σούπερ Λίγκα για τη μείωση των ομάδων της Β΄εθνικής σε 16 αντί για αύξηση σε 24…

Αλλά για σκεφτείτε να «βαράει διάλυση ο Κομποτιακός»!

Στ. Μ.

Σχόλια