default-image

Παπαδόπουλος: Αρκετοί παίκτες επιπέδου Σούπερ Λίγκας!

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: Αρκετοί παίκτες επιπέδου Σούπερ Λίγκας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΦΗ έκανε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή «Μικτή Ζώνη» της ΚΡΗΤΗ TV ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στο πλάνο που υπάρχει τη νέα χρονιά σε όλα τα επίπεδα, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η ομάδα θα αναπτύξει δυναμική μέσα από το σχεδιασμό της.

Υπογράμμισε ότι θα αποκτηθούν αρκετοί παίκτες από την Σούπερ Λίγκα, με προοπτική και για τα επόμενα χρόνια, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων ότι απαιτούνται ξεκάθαροι ρόλοι στο «εσωτερικό» και πρόσθεσε ότι το βάρος θα πέσει και στα τμήματα υποδομής.

Αρχικά ανέφερε για την ανανέωση της συνεργασίας: «Το ότι είχα επαφές και με άλλες ομάδες, και από την Σούπερ Λίγκα, είναι μέσα στο χώρο και στο επάγγελμα του προπονητή. Η επιλογή έγινε λόγω της προοπτικής, όλων αυτών που έχουμε συζητήσει να γίνουν πράξη. Αυτό είναι το σημαντικό. Η προοπτική και ο τρόπος δουλειάς έχουν σημασία. Με ενδιαφέρει να βγάλουμε παίκτες και αυτό θα γίνει με πολύ δουλειά».

Για τις βελτιώσεις που απαιτούνται και τον στόχο επισήμανε: «Ο ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια είχε τα προβλήματα του. Ήταν μια δύσκολη σεζόν, μετά την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες. Υπήρχε απειρία σε πολλά θέματα. Αυτό που μπορώ να πω στον κόσμο της ομάδας και για αυτό καθυστέρησε λίγο το δικό μου "ναι", είναι ότι δε θα έμενα σε μια ομάδα που αγαπώ, απλά για να μείνω και να είμαι προπονητής. Αυτό δε θα με ικανοποιούσε. Το θέμα είναι να μείνεις και να κάνεις δουλειά. Το πρώτο μέλημα λοιπόν το δικό μου, είναι να βελτιωθούν αυτές οι καταπληκτικές εγκαταστάσεις. Θέλουν συντήρηση και ανθρώπους να δουλεύουν εκεί, αυτό θα κάνουμε. Ήδη ξεκίνησαν κάποια πράγματα, ενώ θα βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις και για τα μικρά παιδιά. Επιπλέον ο ΟΦΗ χρειάζεται ξεκάθαρους ρόλους, δηλαδή να ξέρει ο καθένας τι πρέπει να κάνει και τι όχι. Να μην μπλέκεται ο ένας στα πόδια του άλλου, κάτι που η αλήθεια είναι ότι συνάντησα. Είμαι αποφασισμένος σ' αυτό. Ο κόσμος να έχει υπομονή. Θα φτιαχτεί μια καλή ομάδα, όχι μόνο για μία σεζόν. Ποδοσφαιριστές που θα παίζουν με το καλό και του χρόνου στην Σούπερ Λίγκα. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος δεν χρειάζεται να τον θέσω εγώ».

Για τις εγγυήσεις που δόθηκαν από τη διοίκηση και τους μετόχους: «Βεβαίως, έχω πάρει τις εγγυήσεις. Η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα. Έχει μάθει και αυτή από τα λάθη, όπως και όλοι μας. Νομίζω οι μέτοχοι θα είναι κοντά στην ομάδα και τους ευχαριστώ για την στήριξη στο πρόσωπο μου. Θεωρώ ότι θα στηρίξουν και την εφετινή προσπάθεια, με αγάπη, δουλειά πολύ και γνώση. Αν δεν έχεις τη γνώση και ξεκάθαρους ρόλους, δεν μπορείς να πας μπροστά».

Αναφερόμενος για την αποχώρηση του Βουό και τις μεταγραφές τόνισε: «Ο στόχος είναι να κρατήσεις τους παίκτες που είναι στα πλάνα μας. Ο Βουό ήταν ένας παίκτης που θέλαμε, αλλά εξ αρχής ήταν δύσκολο. Τον ξέρω από το 2010 που ήμουν στην Κύπρο και είναι επιπέδου Σούπερ Λίγκας. Ο Πάτρικ είχε πάρει την απόφαση του. Από την άλλη, να είναι σίγουρος ο φίλαθλος κόσμος, ότι οι παίκτες που θα έρθουν θα είναι αρκετοί από αυτούς επιπέδου Σούπερ Λίγκας και σε καλή ηλικία, όχι για να παίξουν στον ΟΦΗ ένα χρόνο».

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στους βασικούς άξονες του καλοκαιριού: «Δύο είναι τα βασικά σημεία. Οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι και για αυτό θα μπούμε δυναμικά. Δε θα γίνουν μόνο κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά και με παίκτες ουσίας. Παίκτες που θα γνωρίζουμε τον χαρακτήρα τους και θα τους έχουμε εμπιστοσύνη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Παίκτες νικητές, που θα παίξουν για τον ΟΦΗ, τιμώντας την φανέλα. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να εξασφαλίσεις το καλοκαίρι και δεν γίνονται στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Για το ρόστερ στόχος είναι στην έναρξη της προετοιμασίας, να έχουμε κλείσει κατά 95%».

Κλείνοντας, μίλησε για τα τμήματα υποδομής, υπογραμμίζοντας ότι δύο παίκτες της Κ19 θα γίνουν επαγγελματίες: «Εκεί είναι το μέλλον, παρότι η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη κατηγορία. Πρέπει να επανέλθει στην Σούπερ Λίγκα, αλλά στα τμήματα υποδομής οφείλουμε να ρίξουμε το βάρος. Γίνεται αξιόλογη δουλειά και θεωρώ ότι πρέπει κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε. Γνωρίζω τα προβλήματα, με τα γήπεδα και τα υπόλοιπα και τα έχω συζητήσει με τη διοίκηση. Πρέπει να τους βοηθήσουμε, ώστε να βγάζουν παίκτες για τον ΟΦΗ. Όλη τη χρονιά θα είμαι δίπλα στα τμήματα υποδομής. Το αγαπώ αυτό που κάνω και ο μόνος δρόμος είναι η δουλειά. Πρέπει να απαιτούμε πράγματα και να δουλεύουμε σωστά. Δε θα μπορούσα να είμαι αλλιώς, από τη στιγμή που γεννήθηκα στον ΟΦΗ, με προπονητή τον Ευγένιο Γκέραρντ. Θέλω να πω ακόμη για την ομάδα Κ19, ότι έγινε πολύ καλή δουλειά από τον Βασίλη Πλεσίτη, τον γυμναστή τον Άλκη Πλουσή και τον κ. Πουπάκη. Με πολύ μεράκι και αγάπη. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι τραγικό όμως σε ένα πρωτάθλημα, αυτά τα παιδιά να δίνουν μόνο 4-5 αγώνες. Θα πω όμως και την είδηση, καθώς έχω ήδη κάνει την εισήγηση μου για δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ19, που θα γίνουν επαγγελματίες τις επόμενες μέρες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News