default-image

Κρίσιμη η επιλογή του τεχνικού διευθυντή στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Κρίσιμη η επιλογή του τεχνικού διευθυντή στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανακοίνωση απλά επιβεβαίωσε όσα γνωρίζαμε και αισθανόμασταν, μέσα από τις πληροφορίες για τις οποίες είχαμε επιμείνει, ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος θα συνεχίσει ως τεχνικός ηγέτης του ΟΦΗ.

Το νέο είναι αλλιώς, όταν δημοσιοποιείται επισήμως και το συγκεκριμένο ήλθε σε μια στιγμή που η κρητική ομάδα χρειαζόταν ανάταση, ενόψει των κινήσεων που σχεδιάζει για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Το τριετές συμβόλαιο με τον Παπαδόπουλο, στην ουσία αποκαλύπτει τις διαθέσεις των δύο πλευρών να εργασθούν πολύ σκληρά και σε βάθος, με στόχο να επιτύχουν στόχους που θα αφορούν παραπάνω πράγματα από τον αυτονόητα βασικό, που είναι η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Αν κάτι έχει επιδείξει πιο παραστατικά, ο Νίκος Παπαδόπουλος, σε όλη την ποδοσφαιρική διαδρομή του, είναι το πόσο «πεισματάρης» και μαχητής αναδεικνύεται στο να επιτυγχάνει στόχους, διαθέτοντας την υπερήφανη εκδοχή του εγωισμού και όχι την περιστρεφόμενη σε ένα σημείο. («21 χρόνια καριέρας και οι 471 επαγγελματικές συμμετοχές τα λένε όλα»).

Έχουν πολλά να υλοποιήσουν Παπαδόπουλος και διοίκηση σε όλα τα επίπεδα, γνωρίζοντας ότι είναι πρωταρχικό να δημιουργήσουν την ομάδα εκείνη που θα είναι πρωταγωνίστρια χωρίς αστερίσκους, καθώς η επιτυχία αυτού του στόχου, θα βοηθήσει και όλα τα άλλα.

Κρίσιμη θα είναι η επιλογή του προσώπου για τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΦΗ, ζήτημα για το οποίο έχει την ευθύνη η διοίκηση. Ο χρόνος πιέζει γιατί πρέπει να γίνουν πολλά και καθοριστικά που αφορούν το στήσιμο της νέας ομάδας.

Η διοίκηση πάντως δείχνει ιδιαίτερη προσεχτική και η επιλογή της, θα κινηθεί ως συνισταμένη πολλών κριτηρίων, που ενδεχομένως θα έχουν να κάνουν με όσα προσδοκούν οι διοικούντες από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, που ευνόητα θα επηρεάσει θετικά στη δημιουργία πολύ δυνατού ρόστερ.

Όσο λοιπόν ταχύτερα εξασφαλισθούν οι αποφάσεις των μετόχων (παλιών ή νέων) για την επικείμενη αύξηση, τόσο περισσότερο θα γίνει ποιο συμβατή η επιλογή. Το ότι θα «παιχθούν» πολλά στο πρωτάθλημα από το... παιγνίδι των τεχνικών διευθυντών στους εραστές της ανόδου, είναι κάτι που και υπολογίζεται και συζητείται.

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News