Αθλητισμός

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Καργιωτάκης στο Πανελλήνιο πάλης αμμου

Την πρώτη θέση στην κατηγορία των 90+ κιλών πανηγύρισε ο Γιάννης Καργιωτάκης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο 2017, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Κατερινή το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ο Ηρακλειώτης παλαιστής εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία του και έφτασε στην κατάκτηση ενός ακόμη χρυσού μεταλλίου.

Όπως δήλωσε μετά την πρωτιά, «επόμενοι στόχοι μου είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην άμμο. Οπότε καλοκαίρι δεν προβλέπεται για μένα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο μου Άτλα Καλλιθέας και τους προπονητές του Συλλόγου Καλαϊτζίδη Παναγιώτη, Ψωμά Δημήτρη, Κεσανίδη Μπάμπη, τον Πρόεδρου του Συλλόγου Ηρακλή Δεσκουλίδη και όλο το Δ.Σ. που είναι πάντα δίπλα σε μένα και σε όλους τους αθλητές μας. Ευχαριστώ τον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο και τον προπονητή Αρκουδέα Κώστα, που μπορώ και προπονούμαι μαζί τους κάποιες φορές. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή που με ανέδειξε τον Παράσχο Δεσκουλίδη.

Και τέλος, θα ήθελα να αφιερώσω την νίκη αυτή στον πατέρα μου Καργιωτάκη Αριστόδημο και λόγω της ημέρας -Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα-, αλλά και γιατί πραγματικά του αξίζει».

2ος στην κατηγορία των 90+kgr ο Νίμπι Νιαζί (2ος στους άντρες στην κατηγορία των 96kgr) και 3ος ο Ακριτίδης Μιχάλης (πρωταθλητής εφήβων).

Σχόλια