default-image

Πλημύρισε ποδοσφαιρικά ταλέντα το ΒΑΚ

Αθλητισμός
Πλημύρισε ποδοσφαιρικά ταλέντα το ΒΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα από τα σπουδαιότερα τουρνουά ποδοσφαίρου που έχουν γίνει στην Κρήτη ήταν η «2η Συνάντηση Αναπτυξιακών Ηλικιών» που φιλοξενήθηκε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο το σαββατοκύριακο 17-18 Ιουνίου.

Το ΒΑΚ γέμισε από τα καλύτερα ταλέντα της Κρήτης και οι γονείς απόλαυσαν το θέαμα αλλά και την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξε σε όλους η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΟΦΗ. Για πρώτη φορά το ΒΑΚ άνοιξε τις πύλες του και ο ΟΦΗ παράλληλα άνοιξε μια μεγάλη αγκαλιά για το κρητικό ποδόσφαιρο!

Η «2η Συνάντηση Αναπτυξιακών Ηλικιών» διοργανώθηκε σε υψηλά στάνταρ και γι' αυτό όλοι έδωσαν τα συγχαρητήριά τους, δίνοντας και την υπόσχεση για μαζική συμμετοχή σε μελλοντικές διοργανώσεις από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΟΦΗ.

«Όλα ήταν άψογα! Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες, τους προπονητές, τους παράγοντες και τους γονείς για την άψογη παρουσία τους! Ευχαριστούμε το προσωπικό της Ακαδημίας μας, το προσωπικό του δικτύου ακαδημιών του ΟΦΗ και όλους όσους εργάστηκαν για πολλές ώρες για να παρουσιαστεί ένα άψογο οργανωτικό αποτέλεσμα! Ευχαριστούμε τους διαιτητές, τους γιατρούς και τους Εθελοντές Σαμαρείτες! Σας ευχαριστούμε που μαζί γράψαμε ιστορία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΟΦΗ.

Στο τουρνουά συμμετείχαν περίπου 600 παιδιά με 38 ομάδες που αγωνίστηκαν σε πέντε ηλικιακές κατηγορίες. Οι 18 σύλλογοι που αγωνίστηκαν στο ΒΑΚ ήταν: ΟΦΗ, Εργοτέλης, ΠΟΑ, Κανάρια Εργοτέλη, Ερμής Ατσαλένιου, ΑΟ Τυμπακίου, Λίντο, ΟΦΗ δίκτυο Χερσονήσου, Ολυμπιακός Μαλεβυζίου, ΟΦ Ιεράπετρας, ΑΕ Μυλοποτάμου, Δόξα Ηρακλείου, Ένωση Ατσιποπούλου-Πρινέ (ΕΑΠ), Κόρακας, ΟΦΗ δίκτυο Δαφνών, ΟΦΗ δίκτυο Επισκοπής, Ελπίδες Αγίου Νικολάου, Αθλόπολις.

Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν τιμητικοί έπαινοι και αναμνηστικά δώρα του ΟΦΗ από την μπουτίκ του ΟΦΗ, όπως δόθηκαν δώρα μπάλες και γάντια τερματοφύλακα στους MVP κάθε ηλικιακής κατηγορίας από την αθλητική εταιρεία STANNO, η οποία ήταν και χορηγός αθλητικού υλικού για την Ακαδημία ΟΦΗ.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ευχαριστεί όλους τους χορηγούς για την πολύτιμη συμβολή τους. Επίσης ευχαριστεί την Περιφέρεια Κρήτης, το δήμο Ηρακλείου και τον εκπρόσωπό του κ. Νεκτάριο Ανδρεαδάκη όπως και την ΕΠΣΗ και τον πρόεδρό της κ. Νίκο Τζώρτζογλου, για την παρουσία τους στο ΒΑΚ. Επίσης, το παρών έδωσαν τα μέλη της ΠΑΕ ΟΦΗ κ.κ. Κώστας Ζερβάκης και Δημήτρης Καλαϊτζάκης, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Δημήτρης Αποστολάκης όπως και ο δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Κώστας Μαμουλάκης.

Χορηγός επικοινωνίας της «2ης Συνάντησης Αναπτυξιακών Ηλικιών» ήταν η ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News