default-image

Συνεχίζει στον προεδρικό θώκο της Ρεάλ ο Πέρεθ

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζει στον προεδρικό θώκο της Ρεάλ ο Πέρεθ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης γι' ακόμα τέσσερα χρόνια θα παραμείνει ο Φλορεντίνο Πέρεθ, αφού η διορία δέκα ημερών που είχε δοθεί στους ενδιαφερομένους για την προεδρία των "μερένγκες" παρήλθε δίχως να υπάρξει κάποιος υποψήφιος.

 

Αυτή θα είναι η πέμπτη θητεία στον προεδρικό θώκο των Μαδριλένων σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους (2000-06 & 2009-σήμερα) για έναν εκ των πιο επιτυχημένων παραγόντων στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Με τον Πέρεθ στην προεδρία, η Ρεάλ έχει πανηγυρίσει συνολικά 33(!) τίτλους σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Ξεχωρίζουν, βέβαια, τα τέσσερα Champions League, καθώς κι η Ευρωλίγκα τη σεζόν 2014-15.

 

Σε ό,τι αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Πέρεθ έχει να αντιμετωπίσει αρκετά κρίσιμα ζητήματα το προσεχές διάστημα, με σημαντικότερο όλων την υπόθεση της αποχώρησης ή μη του Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως θυμίζει το sport24.gr οι "μερένγκες" έχουν δώσει διορία δύο εβδομάδων στον CR7 προκειμένου να αποφασίσει αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα.

 

Από εκεί και πέρα, μεγάλη πρόκληση για τον Πέρεθ είναι κι η απόκτηση του Κιλιάν Εμ' Μπαπέ, ο οποίος θεωρείται ένα απ' τα σπουδαιότερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αυτή την στιγμή και -κατά πολλούς- μπορεί να αποτελέσει τον διάδοχο του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News