default-image

Θα φανούν... στο χειροκρότημα!

Ποδόσφαιρο
Θα φανούν... στο χειροκρότημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρωτάνε πολλοί τι θα γίνει με τον Νίκο Παπαδόπουλο. Θεωρούμε πως η απάντηση… της μαργαρίτας τα λέει όλα! Να βάλουμε και το τραγούδι του Καρρά; «Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω...»; Περιμένοντας πάντα, την ανακοίνωση!

Γιατί μπορεί να μένει ένα ακόμη ραντεβού με τον Καρυπίδη και να συμφωνούν στα αγωνιστικά πλάνα, καθώς ο Άρης δεν έχει «κωλύματα» να παίρνει όποιον παίκτη του ζητήσουν, αλλά ο βαθμός "σύγκλισης", δεν συγκρίνεται με αυτή του ΟΦΗ. (μέχρι τώρα τουλάχιστον, και βάσει προσφυγών). Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι σημαντικά, όπως και το δέσιμο… στις ιδιοσυγκρασίες!

Ο Παπαδόπουλος, γνωρίζει πολύ περισσότερα πράγματα που συμβαίνουν εδώ και εκεί, ή μπορούν να συμβούν, ενώ από την προηγούμενη εβδομάδα χρησιμοποιεί τον όρο «ανεβασμένες» για τις εγγυήσεις του ΟΦΗ. Ο δε Πολεμαρχάκης, κινείται στα πλάνα του και ετοιμάζει ταξίδι!

Ο εξαιρετικός εργοφυσιολόγος Νίκος Κουνδουράκης, δεν χωρούσε στον ΟΦΗ με τον Παπαδόπουλο, αφού ο τεχνικός ως έχει κάθε δικαίωμα ήθελε τον δικό του (Αμανατίδης) και έφυγε. Τυχεροί στον Απόλλωνα Λεμεσού που θα έχουν τον Μεσσαρίτη επιστήμονα στις τάξεις τους. (Δείγμα κι αυτό;)

Το κρίσιμο σημείο για την ΠΑΕ ΟΦΗ εν όψει της νέας σεζόν, είναι να μπουν τα χρήματα από μετόχους που είναι καθοριστικά. Η επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα δείξει πολλά. (Λεφτάαα - Για να δούμε...)

Για… ποιον έκαναν τόση... γενική στο «Βαρδινογιάννειο» τα συνεργεία του Δήμο και συνεχίζουν κάποια έργα από τον ΟΦΗ; Από τις πρώτες υλοποιήσεις των «προϋποθέσεων» που έθεσε ο τεχνικός... Όχι ότι... δεν θα τα έκαναν, αλλά οι πιέσεις και οι προϋποθέσεις είναι πολλές!

Ο Ηλίας Κώτσιος είναι δεδομένο εξ αρχής, ότι συνεχίζει στον ΟΦΗ. Υπάρχουν πολλοί ρόλοι που μπορεί να καλύψει και με την τεχνική του κατάρτιση (διπλώματα προπονητή UEFA…). Ακόμη και ως τεχνικός διευθυντής, όπως γράφεται,  αν ο ίδιος πιστεύει ότι είναι έτοιμος προερχόμενος από νωπή ποδοσφαιρική θητεία και ότι έχει αναπτύξει τις «λογισμικές» δικτυώσεις κυρίως εξωτερικής πολιτικής.

Ρόλο θα είχε από αυτή τη διοίκηση και ο Κώστας Κιάσσος, αν είχε αποφασίσει να «κρεμάσει» τώρα τα παπούτσια του, γιατί εκτιμάται πολύ η συμβολή του.

Για όποιους, τα βλέπουν διαρκώς μονομερώς και αδικούν ενίοτε τον εαυτό τους και τους άλλους, όπως κάθε υπέρμετρα εγωιστής, τι να πούμε; Ο Θεός ας τους φωτίζει περισσότερο… Πρώτα χρειάζεται να σέβονται ο ίδιοι αυτό που απαιτούν δογματικά και παράλογα, από τους άλλους.

Πέντε ολόκληρες σελίδες αφιέρωσε η «Άποψη» του Βίκτωρα Μητρόπουλου στο γράμμα που έστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου σε FIFA και UEFA! Ο εκδότης και έμπειρος παράγοντας, διάβασε με πολύ προσοχή όλη την έκθεση των 4.500 λέξεων του Ηρακλειώτη παράγοντα και εκτίμησε τις καυτές αλήθειες που περιελάμβανε. Φωτογραφίες, τίτλοι, σχολιασμοί… Απόλαυση!

Το VIDEO REPLAY θα καταστρέψει πολλούς "σκοτεινούς" όταν εφαρμοσθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα... Τρόμαξαν χθες από τα ματς της Ρωσίας! Αν και κάτι θα βρουν κι εκεί μέσω προπαγάνδας τεχνητής νοημοσύνης!

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News