Αθλητισμός

Βαλλιάνος: Έζησα όμορφες στιγμές στον ΟΦΗ!

Στον Απόλλων Σμύρνης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Βαλλιάνος και αποχωρεί από τον ΟΦΗ με όμορφα συναισθήματα.

Ο έμπειρος αριστερός μπακ ευχαρίστησε για τη συνεργασία, με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΟΦΗ. Στον Πρόεδρο, κύριο Γιάννη Πολεμαρχάκη και τη Διοίκηση της ομάδας, καθώς μου φέρθηκαν ως οικογένεια και μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ!

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου, τον πρωην προπονητή μου Νίκο Νιόπλια και τον κύριο Σταύρο Λαμπράκη που πίστεψαν σε μένα και με έφεραν στο Ηράκλειο και όλους τους συνεργάτες τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Παπαδόπουλο, τον προπονητή του ΟΦΗ, που είναι τιμή να συνεργάζεται ένας ποδοσφαιριστής μαζί του.

Ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες στιγμές που έζησα στο Ηράκλειο και στο Γεντί Κουλέ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, όμως, θέλω να απευθύνω και στον κόσμο του ΟΦΗ, ο όποιος ήταν πάντα δίπλα μας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και όλους τους αφανείς ήρωες που απαρτίζουν την ομάδα του ΟΦΗ από τον φροντιστή μέχρι και τους γιατρούς του ΟΦΗ που ήταν δίπλα μας κάθε λεπτό.

Στον ένα χρόνο που βρέθηκα στον ΟΦΗ καθημερινά προσπαθούσα για το καλύτερο δυνατόν και έδινα την ψυχή μου τόσο στις προπονήσεις όσο και στις αγωνιστικές αναμετρήσεις στο γήπεδο. Εύχομαι στον ΟΦΗ ότι καλύτερο, διότι πραγματικά το αξίζει να βρίσκεται ψηλά».

Σχόλια