default-image

Βολφ: Ο Ρόσμπεργκ πιο πανούργος από τον Χάμιλτον

Αθλητισμός
Βολφ: Ο Ρόσμπεργκ πιο πανούργος από τον Χάμιλτον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θύελλα θα ξεσηκώσει η δήλωση του διευθυντή της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ, που χαρακτηρίζει ύπουλο και πανούργο τον Ρόσμπεργκ σε σύγκριση με τον Λιούις Χάμιλτον.

 

 

H αντιπαλότητα μεταξύ του Νίκο Ρόσμπεργκ και του Λιούις Χάμιλτον εξακολουθεί να απασχολεί τη Formula 1, παρόλον ότι ο Γερμανός αποσύρθηκε πριν έξι μήνες από την ενεργό δράση. Τώρα αναμένεται να βάλει λάδι στην –υποβόσκουσα- φωτιά μία νέα δήλωση του διευθυντή της ομάδας της Mercedes στη Formula 1.

 

Ο Τότο Βολφ έδωσε συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail και ερωτήθηκε, ποιος από τους δύο οδηγούς της ομάδας είχε προκαλέσει τη μεγαλύτερη αναταραχή κατά τη διεκδίκηση του περυσινού πρωταθλήματος. Η απάντηση του Αυστριακού αιφνιδίασε, καθώς ανέφερε τα εξής: «Σίγουρα αυτός, ο οποίος αποχώρησε. Αυτός ήταν ο πιο πανούργος. Ο Νίκο χρησιμοποίησε όλα τα όπλα, που είχε στη διάθεσή του».

 

Σύμφωνα με τον Βολφ, ο Ρόσμπεργκ είχε συνειδητοποιήσει απόλυτα, ότι ο μόνος τρόπος να νικήσει απέναντι στον χαρισματικό Λιούις Χάμιλτον ήταν να δώσει τα πάντα εντός, αλλά και εκτός πίστας. Σε αυτά περιλαμβάνονταν και ασυνήθιστα ψυχολογικά παιχνίδια.

 

Ο 45χρονος διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της Mercedes αποκάλυψε μάλιστα ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, όταν πριν το τελευταίο και καθοριστικό Γκραν Πρι στο Αμπού Ντάμπι παρκάρισε ο Ρόσμπεργκ με τέτοιον τρόπο το αυτοκίνητό του, ώστε να μην μπορεί να βγει ο Χάμιλτον από τη Mercedes G-class του.

 

Στο τέλος κατέκτησε ο Ρόσμπεργκ τον τίτλο, πιστός στο διαχρονικό σλόγκαν ότι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

 

Πηγή: www.gazzetta.gr

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News