default-image

Πρωτιά και ρεκόρ σεζόν από την Ειρήνη Βασιλείου, 2η η Άννα

Σπορ
Πρωτιά και ρεκόρ σεζόν από την Ειρήνη Βασιλείου, 2η η Άννα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την καλύτερη φετινή της κούρσα στα 400μ. γυναικών έκανε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας η Ειρήνη Βασιλείου τερματίζοντας σε 52.33, χρόνος που της έδωσε την πρωτιά όχι όμως και την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου (52.10).

Έδειξε, πάντως, ότι ξεπερνά τον τραυματισμό της και είναι έτοιμη για πολύ καλύτερη επίδοση στο μέλλον.  Όπως τόνισε και η ίδια, «είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον σημερινό αγώνα, δεδομένου ότι μέχρι και πριν από λίγο καιρό δεν ήταν καν σίγουρο αν θα συμμετάσχω. Είχα μια δύσκολη περίοδο μετά από τους Ολυμπιακούς και για αρκετούς μήνες ήμουν με μπότα στο πόδι, ακολούθησε μια περίοδος προσαρμογής με πολύ ποδήλατο και κολύμπι, ενώ καρφιά έβαλα τον Απρίλιο. Είμαι πολύ χαρούμενη όχι μόνο για τον χρόνο, καθώς δεν ήμουν ακόμα έτοιμη για ρεκόρ, αλλά κυρίως γιατί μετά από όλες αυτές τις δυσκολίες που μου έτυχαν, δεν τα παράτησα και συνέχισα».

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Άννα Βασιλείου με χρόνο 52.99, λίγο πιο αργή από το 52.81 που έκανε το πρωί στα προκριματικά. Μάλιστα όπως τόνισε η ίδια μετά τον αγώνα ο πρωινός αγώνας την επηρέασε. «Έσφιξα πολύ το πρωί και αυτό μου κόστισε στον απογευματινό τελικό. Βέβαια ήταν επιλογή μου να πάω γρήγορα στα προκριματικά και θεωρώ πως επηρέασε. Συνεχίζουμε για μια καλή σκυτάλη τόσο στον αυριανό τελικό και φυσικά στο ευρωπαϊκό κύπελλο ομάδων», επισήμανε η αθλήτρια του Άρη Βισκαδουράκη.

Ακολούθησε η Ανδριάννα Φέρρα με 53.25 με ατομικό ρεκόρ και η Δέσποινα Μουρτά με 53.82.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News