default-image

Ξανά πίσω στη Γιουβέντους ο Δώνης, τι έγινε με Νις

Ποδόσφαιρο
Ξανά πίσω στη Γιουβέντους ο Δώνης, τι έγινε με Νις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Nις δε θέλησε να καταβάλλει τη ρήτρα για την αγορά των δικαιωμάτων του Τάσου Δώνη κάτι που σημαίνει ότι ο Έλληνας άσος ανήκει ξανά στο δυναμικό της Γιουβέντους. Ολα πλέον θα τα αποφασίσει η πρωταθλήτρια Ιταλίας η οποία έχει ήδη πολλές προτάσεις για τον παίκτη.

 

Το ποδοσφαιρικό μέλλον του Τάσου Δώνη εξαρτάται πλέον αποκλειστικά από τη Γιουβέντους.

 

Η Νις, ομάδα στην οποία έπαιξε με επιτυχία κατά τη σεζόν που τελείωσε ο Ελληνας στράικερ, δεν κατέθεσε το ποσό της ρήτρας που προβλεπόταν στη συμφωνία της με τη "γηραιά κυρία" (2.000.000 ευρώ) καθώς ήθελε να αλλάξει τα δεδομένα όσων είχαν συμφωνηθεί.

 

Οι Γάλλοι ήθελαν ουσιαστικά να διαπραγματευτούν από την αρχή και να αποσύρουν από το τραπέζι τη δυνατότητα της επαναγοράς που είχε η Γιουβέντους σύμφωνα με όσα είχαν προβλεφθεί (και αποτυπωθεί στο χαρτί) το καλοκαίρι του 2016. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας μπορούσε, ακόμη και αν η Νις έβαζε τα 2.000.000, να αγοράσει ξανά τα δικαιώματα του παίκτη με 3.500.000 ευρώ.

 

Πλέον, τίποτα από αυτά δεν θα συμβεί. Η Γιουβέντους δεν δέχθηκε την επιχειρούμενη αλλαγή στους όρους της συμφωνίας και πλέον ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα. Ηδη στα γραφεία της έχουν φτάσει αρκετές προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους για τον παίκτη ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έλαμψε στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Βοσνία στη Ζένιτσα.

 

Η "Γιούβε" δεν έχει λόγο να βιάζεται πάντως. Ούτε και ο παίκτης υπό την έννοια ότι προσφορές υπάρχουν και μάλιστα ιδιαίτερα προσοδοφόρες. Από κοινού Δώνης και πρωταθλήτρια Ιταλίας θα επιλέξουν την καλύτερη δυνατή λύση.

 

Πηγή: www.contra.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News