default-image

Με έντονο άρωμα Κρήτης το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου

Σπορ
Με έντονο άρωμα Κρήτης το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με όνειρα και φιλοδοξίες οι αθλητές της Κρήτης, αλλά και όλης της Ελλάδας μπαίνουν από σήμερα το πρωί στη μάχη του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου ανδρών-γυναικών, το οποίο θα φιλοξενηθεί το διήμερο στην Πάτρα.

Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα και σκληρή δουλειά οι αθλητές και οι αθλήτριες είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τους στόχους τους και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Πολύ υψηλοί και οι στόχοι που έχουν θέσει οι αθλητές των κρητικών σωματείων. Σε επίπεδο γυναικών, οι Ειρήνη και Άννα Βασιλείου της ΓΕΗ θα αγωνιστούν σήμερα στα 400μ. με στόχο να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να πιάσουν το όριο για το Παγκόσμιο του Λονδίνου που είναι 52.10.

Μεγάλος στόχος της Μαρίας Μπελιμπασάκη είναι ένας χρόνος κάτω από τα 53'' στα 200μ., όπου θα αγωνιστεί αύριο, ενώ σήμερα θα προσπαθήσει για ένα καλό χρόνο στα 100μ. Τους δικούς της στόχους θα διεκδικήσει από τη νέα γενιά η Αφροδίτη Μανιού σήμερα στον ακοντισμό, ενώ αύριο η Στέλλα Λεδάκη θα προσπαθήσει για ένα καλό άλμα στο επί κοντώ έχοντας να αντιμετωπίσει τον Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία έχει θέσει ως στόχο να σημειώσει νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Την πρώτη της κούρσα στην Ελλάδα θα κάνει αύριο στα 400μ. εμπ. και η Δήμητρα Γναφάκη.

Σε επίπεδο ανδρών, ο Λυκούργος Τσάκωνας συγκεντρώνει όλα τα φώτα. Ο σπρίντερ του Ελ. Βενιζέλου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχοντας σημειώσει νέο ατομικό ρεκόρ στα 100μ. θα διεκδικήσει κάτι ανάλογο και στα 200μ., όπου ακόμα δεν έχει πιάσει το όριο για το Παγκόσμιο του Λονδίνου. Ο Μιχάλης Αναστασάκης απαλλαγμένος πλέον από το άγχος του ορίου θα κυνηγήσει να βελτιώσει το 77,72 μ., που πέτυχε στη Νικήτη και είναι μία από τις κορυφαίες επιδόσεις στον κόσμο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ2 από τις 19:00 έως τις 21:00 τόσο σήμερα όσο και αύριο. Οι προκριματικοί και τις δύο ημέρες ξεκινούν στις 9π.μ. και ολοκληρώνονται στις 11:35π.μ., ενώ οι τελικοί στις 4:45μ.μ. και ολοκληρώνονται στις 10μ.μ.

<<ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News