default-image

Ανακοινώθηκε από τον Πανιώνιο ο Παπαγεωργίου

Ποδόσφαιρο
Ανακοινώθηκε από τον Πανιώνιο ο Παπαγεωργίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη φανέλα του Πανιωνίου θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Θανάσης Παπαγεωργίου καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους».

Ο Πανιώνιος θα είναι ο 10ος σταθμός για τον 30χρονο αμυντικό καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Χάλκης, Ατρόμητο, Εθνικό, Ρόδο, Παναργειακό, Πιερικό, Λάρισα, Πανθρακικό και Ξάνθη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Παπαγεωργίου. Ο έμπειρος παίκτης υπέγραψε την Παρασκευή το συμβόλαιό του και εντάχθηκε στην προετοιμασία της ομάδας».

Στις δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, ο Θανάσης Παπαγεωργίου επισήμανε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος από την μεταγραφή μου στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και για το λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω και παράλληλα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα περίοδο».

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου έχει γεννηθεί στις 9/5/1987 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Χάλκης. Ακολούθως φόρεσε τις φανέλες των Ατρόμητου, Εθνικού, Ρόδου, Παναργειακού, Πιερικού, Λάρισας, Πανθρακικού και Ξάνθης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News