default-image

Προχωράει με Στρέζο και Μάνο... στοίχημα ο Βουό

Αθλητισμός
Προχωράει με Στρέζο και Μάνο... στοίχημα ο Βουό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θέμα του προπονητή είναι η αφετηρία για τον ΟΦΗ, όμως δεν υπάρχει περιθώριο για χαμένο χρόνο σε ότι αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων. Τουλάχιστον σε ότι αφορά την προεργασία και στην ομάδα του Ηρακλείου έχουν ήδη κάνει τις απαραίτητες κινήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές.

Ο Δημήτρης Μάνος βρίσκεται στην ιδιαίτερα πατρίδα του, όμως έκανε μια πρώτη κουβέντα με τον πρόεδρο, Γιάννη Πολεμαρχάκη και υπάρχει θετικό κλίμα για την ανανέωση της συνεργασίας. Ο ικανός επιθετικός περιμένει μια τελική επικοινωνία με την ομάδα του Ηρακλείου για να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες, όμως όλα δείχνουν ότι εκτός απροόπτου οδεύουν προς συμφωνία.

Κάτι ανάλογο φαίνεται πως ισχύει και με την περίπτωση του Γιώργου Στρέζου, που μάλιστα παραμένει στο Ηράκλειο. Ο 21χρονος γκολκίπερ θεωρείται «κεφάλαιο» και από τις πρώτες συζητήσεις φαίνεται, ότι όλα έχουν μπει σε μια ροή. Μάλιστα, δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να δρομολογηθούν οριστικές εξελίξεις.

Από κει και πέρα, το μεγάλο «στοίχημα» για τον ΟΦΗ είναι ο Πάτρικ Βουό. Στόχος είναι φυσικά η παραμονή του στο ρόστερ της νέας χρονιάς και παρά τις «σειρήνες» από την Σούπερ Λίγκα, οι διοικούντες είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια. Με τον εκπρόσωπο του έχει γίνει ήδη σχετική κουβέντα και σύντομα οι δύο πλευρές θα βάλουν την υπόθεση στο τελικό στάδιο. Βέβαια, δεν είναι μια εύκολη αποστολή και επιπλέον στις τάξεις των Κρητικών θέλουν να «ζυγίσουν» όλα τα δεδομένα πριν το οριστικό αποτέλεσμα.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News