Αθλητισμός

Ημέρα εξελίξεων στον ΟΦΗ

Με την κλεψύδρα να αδειάζει θέλοντας και μη, το θέμα του Νίκου Παπαδόπουλου έχει φτάσει στο «σημείο της κρίσης» και στον ΟΦΗ αναμένουν την τελική απάντηση. Η σημερινή μέρα θεωρείται καθοριστική για οριστικό αποτέλεσμα, που αφορά την προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, με την θετική έκβαση να δείχνει πιθανότερη.

Βέβαια, όπως έχουν κυλήσει τα πράγματα κανείς δεν βάζει το χέρι του στη… φωτιά για νέα παράταση, όμως όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο γεγονός ότι φτάνουμε στο… φινάλε.

Χθες πάντως δεν πραγματοποιήθηκε το ραντεβού του 45χρονου τεχνικού με τον Άρη, ο μεγαλομέτοχος του οποίου ήταν στην Αθήνα για θέματα που έχουν να κάνουν με την αδειοδότηση. Σύμφωνα, με τα ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αυτό τελικά θα γίνει σήμερα, όπου ο Παπαδόπουλος θα ακούσει και όσα έχουν να του πουν από την πλευρά τους οι «κίτρινοι».

Σ' αυτή τη… ζυγαριά, ο προπονητής του ΟΦΗ (30/6 ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του), θα βάλει όλα τα δεδομένα για τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του.

Σύμφωνα με κάποιες «πηγές» οι Κρητικοί περιμένουν η ζυγαριά να γείρει προς την πλευρά τους, με όλα τα δεδομένα να έχουν αναλυθεί διεξοδικά πλέον αρκετές φορές. Στην ομάδα του Ηρακλείου, έχουν κάνει σαφές ότι η προσπάθεια τους εστιάζεται, στο να εκπληρώσουν όσα περισσότερα γίνεται από αυτά που έχει θέσει ως πλαίσιο συνεργασίας ο έμπειρος τεχνικός. Φαίνεται ότι χρειάζεται ακόμη λίγο υπομονή, για να τελειώσει το συγκεκριμένο… σίριαλ.

Έτοιμος για αδειοδότηση

Ένα σημαντικό εξωαγωνιστικό ζήτημα που «έτρεχε» για τον ΟΦΗ εδώ και αρκετές εβδομάδες είναι αυτό του φακέλου αδειοδότησης. Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλες τις συναντήσεις των μετόχων της ΠΑΕ, ήταν ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης.

Χθες έγινε συγκεκριμένες πληρωμές, για την φορολογική και την ασφαλιστική ενημερότητα, ενώ πλέον υπάρχει απόλυτη ετοιμότητα σε όλα τα σημεία του φακέλου. Μάλιστα, φαίνεται ότι έχει ήδη κατατεθεί και υπάρχει αισιοδοξία για την «κρίση» της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ. Άλλωστε, σχετίζεται και με τη συνεδρίαση της Football League την ερχόμενη Τρίτη για την επικύρωση της βαθμολογίας από τις θέσεις 1 ως 6 και οι ομάδες, θα πρέπει να έχουν «κλείσει» το συγκεκριμένο «μέτωπο».

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

Σχόλια