Αθλητισμός

Παρουσία του Κριστιάν οι αγώνες «Τσέτσο Γκολομέεβ»

Ο ΚΟΗ συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου, για 5η συνεχόμενη χρονιά τους Κολυμβητικούς αγώνες «ΤΣΕΤΣΟ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ» στη μνήμη του επί σειρά ετών προπονητή του Τσέτσο Γκολομεέβ, του μεγάλου αυτού κολυμβητή, και δασκάλου του αθλήματος. Οι αγώνες που τελούν υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο Ηρακλείου στις 17-18 Ιουνίου 2017.   

Παρά το ότι βρισκόμαστε μια βδομάδα πριν το Εθνικό Πρωτάθλημα και εν μέσω Πανελλαδικών εξετάσεων έχουν δηλωθεί 300 και πλέον αθλητές από 20 σωματεία:  ΑΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, ΑΝΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,  Γ.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΕΓΟΗ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ 91, Κ.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΝΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ν.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Ν.Ο.ΡΕΘΥΜΝΟΥ,  Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ο.Φ.Η,   ΠΑΟΚ,  ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗ, ΩΡΙΩΝΑΣ.

Μεταξύ των αθλητών που συμμετέχουν και δύο ταχύτατοι σπρίντερ ο Κριστιάν Γκολομεέβ, γιος του αείμνηστου Τσέτσο και ο Οδυσσέας Μελαδίνης (Εθνικός) μέλη της Ολυμπιακής Ομάδας του Ρίο 2016. Ο Κριστιάν, αθλητής του ΚΟΗ μέχρι τα 18 του χρόνια είναι μέλος της Εθνικής μας Ομάδας και κάτοχος των Πανελληνίων ρεκόρ στα 50μ Ελεύθερο, 100μ Ελεύθερο και 50μ Πεταλούδα. Θα αγωνιστεί στα 50μ Πεταλούδα και μαζί με τον Οδυσσέα Μελαδίνη και τον Κωνσταντίνο Κοντόπουλο (Εθνικός, επίσης μέλος της Εθνικής Ανδρών) στα 50μ. Ελεύθερο. Στα 50μ. Ύπτιο ξεχωρίζει το 4ο μέλος της Εθνικής Ανδρών, Μιχάλης Κοντιζάς (Εθνικός). Τρεις κρητικοπούλες αθλήτριες μέλη των Εθνικών μας Ομάδων θα δώσουν επίσης το παρόν. Η Άννα-Μαρία Νάσιου (ΑΝΟΓλυφάδας), η Μελίνα Τροχαλάκη (Ολυμπιακός) και η Ευαγγελία Δρουμπάκη (ΝΟΧανίων).

Τα μετάλλια και τα έπαθλα είναι μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες από πηλό της Καίτης Μυκωνιάτη.      

Οι αγώνες διεξάγονται σε τρεις  αγωνιστικές ενότητες (Σάββατο απόγευμα, Κυριακή πρωί, Κυριακή απόγευμα). Η τελετή έναρξης έχει προγραμματιστεί για τις 17:10  το Σάββατο το απόγευμα.

Το Δ.Σ του ΚΟΗ καλεί τους φίλους τους υγρού στίβου να παρασταθούν.

Σχόλια