default-image

Το τηλεφώνημα Ουζουνίδη στον ΟΦΗ και τα ευχαριστώ Παγανιά!

Ποδόσφαιρο
Το τηλεφώνημα Ουζουνίδη στον ΟΦΗ και τα ευχαριστώ Παγανιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ ο Κώστας Παγανιάς; Μάθαμε ότι του έστειλε ένα μήνυμα με πολλά ευχαριστώ!

Μετά πληροφορηθήκαμε ότι ο νυν προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, είχε γίνει ενήμερος για τα πολύ καλά λόγια που είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιάννης Πολεμαρχάκης, σε τηλεφώνημα που είχε δεχθεί, για συστάσεις, από τον Μαρίνο Ουζουνίδη!

Ο Παγανιάς, έμεινε στον ΟΦΗ όσο ήταν προπονητής ο Νιόπλιας και μετά την αποχώρηση του τελευταίου από την τεχνική ηγεσία, έπιασε δουλειά στον Εργοτέλη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, το έψαξε από πολλές πλευρές πριν ανάψει το πράσινο φως στην ένταξή του στο επιτελείο του. Έτσι τηλεφώνησε στον κ. Πολεμαρχάκη, για να πληροφορηθεί γιατί έφυγε στη μέση της σεζόν από τον ΟΦΗ και ο πρόεδρος του ΟΦΗ του είπε τα καλύτερα και ότι ο Παγανιάς είναι «δουλευταράς» και «εξαιρετικός χαρακτήρας».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, φέρεται να τον ρώτησε ακόμη, αν εντόπισε κάποιο μειονέκτημα. «Όχι» του είπε: «Έφυγε, επειδή έφυγε ο Νιόπλιας», αλλά είπε... ένα, με χιούμορ: «Το Σάββατο ή την Κυριακή, κάθεται με τους τερματοφύλακες και συνεχίζουν δουλειά στο κομπιούτερ, για το πώς θα σηκώνουν και το πόδι» !

Η κλήση έκλεισε με χαμόγελα, όπως και το όλο θέμα για τον ικανό προπονητή!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News