default-image

Δίνει την απάντηση του για τη φοροδιαφυγή ο Ρονάλντο

Ποδόσφαιρο
Δίνει την απάντηση του για τη φοροδιαφυγή ο Ρονάλντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατηγορείται για φοροδιαφυγή 14.768.897 ευρώ μεταξύ 2011 και 2014, μετά από ποινική δίωξη που του ασκήθηκε προ ημερών, ωστόσο ο ίδιος δεν δείχνει να ανησυχεί για την έκβαση της υπόθεσης.

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης στήριξε τον αρχισκόρερ της με ανακοίνωση την Τετάρτη, ενώ και το νομικό επιτελείο του παίκτη εμφανίζεται βέβαιο για την αθώωση, από τη στιγμή που έχει καταβάλλει ήδη ένα ποσό της τάξης των 6.000.000 ευρώ για να καλύψει τις όποιες πρότερες παραλείψεις.

Ο 32χρονος Πορτογάλος τοποθετήθηκε την Τετάρτη, για πρώτη φορά μετά από την άσκηση δίωξης στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας, αναχωρώντας για τη Ρωσία, όπου οι πρωταθλητές Ευρώπης θα συμμετάσχουν στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών 2017.

 

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του "Deportes Cuatro", απάντησε βιαστικά "η συνείδηση είναι καθαρή, αδερφέ".

 

Μία ημέρα αργότερα, ήρθε ένα ποστάρισμα στο instagram σε ίδιο... λακωνικό ύφος. "Μερικές φορές η καλύτερη απάντηση είναι να μείνεις σιωπηλός", έγραψε ο Ρονάλντο, συνοδεύοντας το μήνυμα με μία φωτογραφία του φορώντας ενδυμασία της εθνικής Πορτογαλίας, στην οποία έχει βάλει το δάχτυλο μπροστά από το στόμα... διατάζοντας σιωπή.

 

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News