default-image

Λευκίμμη ο Κοιλιάρας, Ιάλυσο ο Τσουμάγκας!

Ποδόσφαιρο
Λευκίμμη ο Κοιλιάρας, Ιάλυσο ο Τσουμάγκας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί ο Δημήτρης Κοιλιάρας και ο Τάσος Τσουμάγκας να έφυγαν από τον Ηρόδοτο, όμως βρήκαν άμεσα τους επόμενους σταθμούς της καριέρας του και μάλιστα θα αγωνιστούν σε επίπεδο Γ' Εθνικής.

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας θα αγωνιστεί πολλά χιλιόμετρα μακρύτερα από την Κρήτη αφού έχει δώσει τα χέρια με την ΑΕ Λευκίμμης, η οποία πήρε την άνοδο στην Γ' Εθνική ως πρωταθλήτρια Κέρκυρας. Μάλιστα, την Λευκίμμη ο Ηρόδοτος την είχε αντιμετωπίσει πρόσφατα στη Νέα Αλικαρνασσό για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Όσον αφορά τον Τάσο Τσουμάγκα, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόδο και στην ομάδα του Ιάλυσου και εκτός απροόπτου θα είναι αντίπαλος με τον Ηρόδοτο στην Γ' Εθνική. Ο Ιάλυσος μάλιστα ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση Τσουμάγκα: «Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αναστάσιο Τσουμάγκα. Ο Τάσος είναι γεννημένος στις 22 Μαρτίου 1991 , έχει ύψος 1,78 , αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός. Έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της ΑΕΚ στη Superleague και τη Γ εθνική ενώ έχει περάσει από Αστέρα Τρίπολης, Εργοτέλη, Ζάκυνθο, Λεϊσόες στη Πορτογαλία κ.α.. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!».

Ο πρώην παίκτης του Ηροδότου δήλωσε από την πλευρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο και θα αγωνιστώ με τα χρώματα του Γ.Α.Σ Ιάλυσος. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Υπόσχομαι να δώσω το καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News