Αθλητισμός

Ο Βρέντζος "ξεκλειδώνει" την επόμενη μέρα του Εργοτέλη

Τα κλειδιά για την επόμενη ημέρα του Εργοτέλη βρίσκονται στα χέρια του Γιώργου Βρέντζου όμως οι «πόρτες» που έχει μπροστά του ο πρόεδρος του συλλόγου είναι πολλές και δε σταματά να τρέχει για να ξεκλειδώσει, αν όχι όλες, τις περισσότερες από αυτές!

Όπου πόρτες βέβαια, βάλτε υποψήφιους μετόχους στην ομάδα, καθώς είναι δεδομένο ότι η νέα ΠΑΕ που θα δημιουργηθεί, χρειάζεται όχι μόνο ηθική αλλά έμπρακτη οικονομική υποστήριξη, με τον πρόεδρο να έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος αλλά αναζητά καινούργιους διοικητικούς συμπαίκτες.

Σίγουρα οι εποχές είναι δύσκολες για επενδύσεις στο ποδόσφαιρο όμως υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η άκρη του νήματος σίγουρα θα βρεθεί μέχρι το τέλος του μήνα, ούτως ώστε στις 3 Ιουλίου που έχει οριστεί η γενική συνέλευση και θα αποφασιστεί η ίδρυση της νέας ΠΑΕ για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League, θα ανοίξει μια νέα σελίδα για το σύλλογο του Μαρτινέγκο.

Επίσης προετοιμάζεται και η επόμενη ημέρα στον Ερασιτέχνη Εργοτέλη, με τη διοικούσα επιτροπή υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Στειακάκη να κάνει κι εκείνη τον προγραμματισμό της. Άλλωστε, έχει ξεκαθαριστεί ότι θα δοθεί μεγάλη βάση στην ανάπτυξη όλων των τμημάτων του Εργοτέλη, κάτι στο οποίο ο Ερασιτέχνης θα έχει το γενικό πρόσταγμα…

Ο σχεδιασμός της ομάδας

Εν αναμονή των διοικητικών εξελίξεων, είναι επόμενο ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν να έχει μία εύλογη καθυστέρηση. Στον Εργοτέλη πάντως δεν αγχώνονται, γνωρίζοντας ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους. Ασφαλώς τον πρώτο λόγο για την τεχνική ηγεσία έχει ο Σούλης Παπαδόπουλος, κάτι που και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι επιθυμεί.

Η οριοθέτηση των στόχων των «κιτρινόμαυρων» για τη νέα περίοδο θα ξεκαθαρίσει και το αν ο προπονητής που τον οδήγησε στην Football League θα συνεχίσει να κρατά στα χέρια του το τιμόνι. Αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές, ο Εργοτέλης διαθέτει έναν κορμό που μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα και από εκεί αναμένεται να ξεκινήσει το χτίσιμο της νέας περιόδου ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα προωθηθούν και παίκτες από τους Νέους Εργοτέλη στην πρώτη ομάδα…

Σχόλια