Αθλητισμός

Πλεσίτης: "Μην ξαναγίνει τέτοιο πρωτάθλημα!"

Την έντονη δυσαρέσκειά του για την οργάνωση του πρωταθλήματος Νέων της Football League εξέφρασε ο προπονητής της Κ19 του ΟΦΗ, Βασίλης Πλεσίτης!

Η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, μετά από 4 μήνες (!) θα παίξει σε επίσημο παιχνίδι, καθώς η Stoiximan Football league όρισε για το Σάββατο (17/6, 4μμ) στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, που είναι ο ημιτελικός του πρωταθλήματος.

Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο Αρης και η Καλλιθέα (Κυριακή 18/6, 5μμ) στην Καρδίτσα. Οι νικητές των αναμετρήσεων θα αγωνιστούν στον τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδος.

Σε ένα πρωτάθλημα με σοβαρά προβλήματα οργάνωσης, για το οποίο υπήρχε η αμφιβολία ακόμη και αν ολοκληρωθεί, ο προπονητής της Κ19 του ΟΦΗ Βασίλης Πλεσίτης, με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, επισημαίνει ότι «καλούμαστε να παίξουμε μετά από 4 μήνες ξανά επίσημο παιχνίδι και σε μια χρονική στιγμή, που υπάρχουν οι εξετάσεις για τους μαθητές-αθλητές. Φέτος, κληθήκαμε να παίξουμε σε ένα πρωτάθλημα, με πολύ λίγες αγωνιστικές, που δεν βοηθάει στην εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών. Εύχομαι πραγματικά να μην ξαναγίνει τέτοιο πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση εμείς ως ΟΦΗ θα πάμε για το καλύτερο δυνατό. Αν μπορέσουμε να πάμε στον τελικό και να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Η αποστολή της Κ19 ΟΦΗ θα αναχωρήσει με το πλοίο την Παρασκευή (16/6) το βράδυ από το Ηράκλειο.

Σχόλια