Αθλητισμός

Κρασανάκης για ΠΟΑ: "Ευχαριστώ για όλα"

Μπορεί η συνεργασία του ΠΟΑ με το Βασίλη Κρασανάκη να ολοκληρώθηκε, όμως αυτή η διετία των επιτυχιών αφήνει μια γλυκιά γεύση.

Αυτό αποτυπώνεται και στην αποχαιρετιστήρια δήλωση του κ. Κρασανάκη, ο οποίος κάνει τον απολογισμό αυτών των δύο ετών στον πάγκο του ΠΟΑ αλλά και στο σεβασμό που κέρδισε η ομάδα, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους συνεργάστηκε, με ιδιαίτερη αναφορά στον πρόεδρο κ. Καλέμπουμπα αλλά και στον κόσμο του Ατσαλένιου. Μάλιστα αφήνει ανοιχτή την πόρτα του ΠΟΑ αναφέροντας "εις το επανιδείν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επίσημο το τέλος ΠΟΑ με Κρασανάκη

Η δήλωση του Β.Κρασανάκη είναι η εξής:

«Όλα έχουν μια αρχή και ένα τέλος, έτσι έφτασε και αυτή η συνεργασία, μετά το πέρας δυο χρόνων, στο τέλος της. Δυο χρόνια που καταφέραμε πολλά κι αξιόλογα πράγματα.

Δυο χρόνια που έφεραν την ομάδα στη θέση που πρέπει να βρίσκεται και να αγωνίζεται, δυο χρόνια που η ομάδα κατάφερε να κερδίσει ξανά τον σεβασμό των αντιπάλων, δυο χρόνια που η ήδη πλούσια τροπαιοθήκη εμπλουτίστηκε με δυο Super Cup, με ένα πρωτάθλημα Α1 ΕΠΣΗ, με ένα Παγκρήτιο πρωτάθλημα στα play off που ακολούθησαν και τέλος φτάσαμε να κάνουμε μια εκπληκτική πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, τερματίζοντας στην πρώτη πεντάδα και γεμίζοντας τις βαλίτσες της «διαδρομής» αυτής με συγχαρητήρια, το σεβασμό των αντιπάλων, πλούσιες εμπειρίες αλλά και την βάση που χρειάζεται η επόμενη χρονιά!

Για όλη αυτή την διαδρομή θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους τους συντελεστές αυτών των επιτυχιών αυτά τα δυο χρόνια, από τους φροντιστές της ομάδας, τους συνεργάτες μου στο τεχνικό επιτελείο, τους προπονητές τερματοφυλάκων, τον Δημήτρη τον Ξουρη τον σκάουτερ της ομάδα μας, τους γενικούς αρχηγούς, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε και πετύχαμε όλες αυτές τις επιτυχίες, την διοίκηση της ομάδας που δυο χρόνια ήταν δίπλα μας στην προσπάθεια αυτή, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο τον κ. Γιάννη Καλεμπουμπα, έναν υπέροχο άνθρωπο, για την στήριξη και την εμπιστοσύνη όλο αυτό το χρονικό διάστημα και τέλος στο κόσμο του ΠΟΑ που ήταν κοντά μας και ελπίζω να του δώσαμε τις συγκινήσεις, την ελπίδα και πάνω απ όλα χαρές και υπερηφάνεια για την ομάδα!

Εγώ από την πλευρά μου προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους δύσκολους στόχους της!

Ευχαριστώ λοιπόν για την διαδρομή, ευχαριστώ για τις εμπειρίες, ευχαριστώ για όλα!

Εις το επανιδείν».

Σχόλια