default-image

Φεύγει δανεικός από Ολυμπιακό ο Μπουχαλάκης

Ποδόσφαιρο
Φεύγει δανεικός από Ολυμπιακό ο Μπουχαλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από τρία χρόνια στον Ολυμπιακό, με μονοψήφιο αριθμό συμμετοχών, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αναμένεται να μην βρίσκεται στην ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως προκύπτει, ο διεθνής χαφ θα παραχωρηθεί ως δανεικός σε άλλη ομάδα, προκειμένου να έχει περισσότερες συμμετοχές και να επιστρέψει δριμύτερος στους «ερυθρόλευκους» την επόμενη σεζόν.

Οριστικά παρελθόν αποτελούν ο Τσόρι Ντομίνγκες και ο Εστεμπάν Καμπιάσο, καθώς ενημερώθηκαν επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου ότι δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαιό τους και είναι ελεύθεροι να βρουν τον επόμενο της καριέρας τους.

Τους δύο Αργεντινούς ποδοσφαιριστές φέρονται να ενημέρωσαν ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, με τον αθλητικό διευθυντή, Μάριο Ουσίγιους, οι οποίοι τους εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους λήφθηκε αυτή η απόφαση και τους ενημέρωσαν πως παραμένουν μέλη της «ερυθρόλευκης» οικογένειας.

Για τον Τσόρι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ρίβερ Πλέιτ, όμως εκείνος δείχνει διατεθειμένος να παραμείνει στην Ελλάδα και να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Αθήνα, με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Πανιώνιο να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» φέρεται να θέλει και τον Καμπιάσο, όμως μοιάζει αδύνατο να αντέξει οικονομικά και τους δύο παίκτες.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, παρότι ήταν στην πόρτα της εξόδου, φαίνεται ότι παραμένει στον Ολυμπιακό, ξεκινώντας προετοιμασία στις 20 Ιουνίου στην Αυστρία. Το ίδιο ισχύει και για τον Μανώλη Σιώπη, που θα πάει προετοιμασία και ο Μπέσνικ Χάσι θα είναι εκείνος που θα κρίνει το μέλλον του στο ρόστερ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News