Αθλητισμός

Κοντά σε συμφωνία ΟΦΗ και Παπαδόπουλος!

Με την ελπίδα ότι… το καλό πράγμα αργεί να γίνει, στον ΟΦΗ μεταθέτουν για αύριο τις οριστικές εξελίξεις με το Νίκο Παπαδόπουλο.

 
Το κλείσιμο του deal βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και αυτό προκύπτει από τις τελευταίες επαφές με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Πολεμαρχάκη, που ανέλαβε τις τελικές συζητήσεις, έχοντας πάρει από την περασμένη Δευτέρα την σχετική εξουσιοδότηση από το σώμα των μετόχων. Μέσα από όλες αυτές τις επαφές είναι ξεκάθαρο ότι το πλαίσιο συνεργασίας για τη νέα σεζόν έχει αναλυθεί απόλυτα.

 
Η διοίκηση γνωρίζει τα «θέλω» του Νίκου Παπαδόπουλου και ο ίδιος έχει πάρει τις εγγυήσεις για αυτά που μπορεί να προσφέρει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

 
Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναχώρησε χθες για τη Θεσσαλονίκη για κάποιες ημέρες ξεκούρασης και αποφόρτισης αλλά επιβεβαιώνεται ότι θα έχει συνάντηση και με ανθρώπους του Άρη, καθώς βρίσκεται πρώτος στη λίστα για τη νέα χρονιά. Σίγουρα αυτό δεν αποτελεί είδηση των τελευταίων ημερών, καθώς εδώ και καιρό το ρεπορτάζ του Άρη προτάσσει αυτό το όνομα ως ιδανικό για να διαδεχτεί τον Κωστένογλου.

 
Ωστόσο, από τον ΟΦΗ εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα συνεχίσουν μαζί με τον Παπαδόπουλο και την επόμενη σεζόν στην Football League. Εφόσον υπάρξει οριστική κατάληξη, θα επιστρέψει στο Ηράκλειο αρχές Ιουλίου με την προετοιμασία να ξεκινά περίπου στις 20 του επόμενου μήνα. Το πλάνο για τη νέα χρονιά είναι έτοιμο και η συμφωνία με το Νίκο Παπαδόπουλο θα σηματοδοτήσει την έναρξη του σχεδιασμού...

 
Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

 

Σχόλια