default-image

Στον Ολυμπιακό για άλλα τρία χρόνια ο Πρίντεζης

Μπάσκετ
Στον Ολυμπιακό για άλλα τρία χρόνια ο Πρίντεζης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο λιμάνι θα μείνει και τα επόμενα τρία χρόνια ο Γιώργος Πρίντεζης καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους αδελφούς Αγγελόπουλους και ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής φόργουορντ είχε συνάντηση με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, η οποία είχε διάρκεια 2,5 ώρες, όμως το αποτέλεσμά της ήταν θετικό.

Ο 32χρονος υπαρχηγός συμφώνησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές για τα επόμενα τρία χρόνια. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ουσιαστικά ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα ήθελε καθώς είχε λήξει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, ενώ είχε προτάσεις από σπουδαίους συλλόγους της Ευρώπης. Ο ίδιος ήθελε, ωστόσο, να μείνει στον Ολυμπιακό κι έτσι έκανε.

Μάλιστα έβαλε τα κλάματα μετά το πέρας της συμφωνίας του με του Αγγελόπουλους.

Όπως επισήμανε δε, «νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Μιλούσαμε για αρκετή ώρα. Σας είχαμε μέσα στον ήλιο και σας ευχαριστώ που περιμένατε. Κάναμε μία πάρα πολύ ωραία κουβέντα και σίγουρα όλοι καταλάβαμε τα λάθη μας και το τι έφταιξε και τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον τίτλο. Με χαροποίησε πολύ ο τρόπος που μιλήσαμε. Συμφωνήσαμε σχεδόν κατευθείαν για την επόμενη τριετία και θα είμαστε και πάλι μαζί. Και για μένα είναι πολύ μεγάλη χαρά γιατί έτσι όπως δείχνει το πράγμα θα τελειώσω εδώ την καριέρα μου»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News