default-image

Στο ΒΑΚ η 2η συνάντηση αναπτυξιακών ηλικιών

Ποδόσφαιρο
Στο ΒΑΚ η 2η συνάντηση αναπτυξιακών ηλικιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα σπουδαίο σαββατοκύριακο έρχεται για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΟΦΗ καθώς στις 17-18 Ιουνίου διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου την «2η Συνάντηση Αναπτυξιακών Ηλικιών.

Το τουρνουά γίνεται με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του δήμου Ηρακλείου και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Το ΒΑΚ ανοίγει στις 17-18 Ιουνίου τις πύλες του και φιλοξενεί τα καλύτερα ταλέντα του κρητικού ποδοσφαίρου, με τη συμμετοχή ομάδων όχι μόνο από το Ηράκλειο αλλά και από Ρέθυμνο και Λασίθι, σε μια διοργάνωση που κεντρίζει το ενδιαφέρον. Συνολικά συμμετέχουν στην «2η Συνάντηση Αναπτυξιακών Ηλικιών» 15 σύλλογοι με 38 ομάδες και περισσότερα από 500 παιδιά!

Οι σύλλογοι που θα αγωνιστούν είναι: ΟΦΗ, Εργοτέλης, ΠΟΑ, ΑΟ Τυμπακίου, Λίντο, ΟΦΗ δίκτυο Χερσονήσου, Ολυμπιακός Μαλεβυζίου, ΟΦ Ιεράπετρας, ΑΕ Μυλοποτάμου, Δόξα Ηρακλείου, Ένωση Ατσιποπούλου-Πρινέ (ΕΑΠ), Κόρακας, ΟΦΗ δίκτυο Δαφνών, Ελπίδες Αγίου Νικολάου, Αθλόπολις.

Οι αγώνες θα γίνουν σε πέντε ηλικιακές κατηγορίες:

Ηλικίες 2001-02: Σάββατο 17 Ιουνίου (γήπεδο 2)

Ηλικίες 2003-04: Κυριακή 18 Ιουνίου (γήπεδο 2)

Ηλικίες 2005-06: Σάββατο 17 Ιουνίου (γήπεδα 3 και 4)

Ηλικίες 2007-08: Κυριακή 18 Ιουνίου (γήπεδα 3 και 4)

Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα δοθούν τιμητικοί έπαινοι και αναμνηστικά δώρα του ΟΦΗ.

Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας ΟΦΗ, Βασίλης Μαραγκάκης, δήλωσε: «Για πρώτη φορά διοργανώνεται από την Ακαδημία μας ένα τουρνουά τέτοιου εύρους. Σταδιακά ο στόχος είναι αυτό το τουρνουά να γίνει σύντομα Διεθνές. Το τουρνουά αυτό είναι μόνο μια από τις παραμέτρους της προόδου που θέλουμε να έχει η Ακαδημία μας χρόνο με το χρόνο. Στόχος είναι μέσα από τέτοιες διαδικασίες τα παιδιά να εμπλουτίζουν την προσωπικότητα και το ταλέντο τους με ποικιλόμορφες ποδοσφαιρικές παραστάσεις».

Η «2η Συνάντηση Αναπτυξιακών Ηλικιών» είναι ανοιχτή για τους γονείς και όσους επιθυμούν για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ευχαριστεί όλους τους χορηγούς για την πολύτιμη συμβολή και υπόσχεται για μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου, με την καλύτερη φιλοξενία όλων των ομάδων. Χορηγός επικοινωνίας της «2ης Συνάντησης Αναπτυξιακών Ηλικιών» είναι η ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News