default-image

Πατεμτζής και με τη… βούλα στον Ερμή Ζωνιανών

Ποδόσφαιρο
Πατεμτζής και με τη… βούλα στον Ερμή Ζωνιανών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μανόλης Πατεμτζής είναι και επίσημα πλέον ο νέος τεχνικός του Ερμή Ζωνιανών, παίρνοντας τη… σκυτάλη από τον Γιώργο Πετράκης.

Οι συζητήσεις του έμπειρου προπονητή με τη ρεθυμνιώτικη ομάδα είχαν ολοκληρωθεί πριν από μερικές μέρες, ενώ πλέον και τυπικά ξεκινά το σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το διοικητικό συμβούλιο του Ερμή Ζωνιανών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Μανώλη Πατεμτζή. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 1964. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ηρόδοτο την σεζόν 1986/87 και τον Ιούλιο 1987 μεταγράφηκε στον ΟΦΗ, όπου και έκλεισε την καριέρα του, κρεμώντας τα παπούτσια του σε ηλικία των 33 ετών, έχοντας 250 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 18 γκολ έως τον Ιούνιο του 1997. Ως προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΕ Χανία και στην συνέχεια εργάστηκε σε ΟΦΗ(βοηθός προπονητή), Άρη Σούδας, Ηρόδοτο, Παναθηναικό (βοηθός προπονητή), Εργοτέλη, ΠΑΝΟΜ, ΠΟΑ, Γιούχτα».

Στην πρώτη του τοποθέτηση ο Μανόλης Πατεμτζής υπογράμμισε: «Έρχομαι σε μια ομάδα η οποία έχει μια καλή παρουσία στην Γ" Εθνική τα τελευταία χρονια. Η φιλοδοξία μου είναι μαζί με τη διοίκηση να δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα και να διατηρήσουμε-βελτιώσουμε την εικόνα που είχε τα τελευταία χρόνια».

Η ανακοίνωση για τον αποχωρήσαντα Γιώργο Πετράκη: «Ο ΑΟ Ερμής Ζωνιανών ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιωργο Πετράκη. Μετά από ένα χρόνο επιτυχημένης παρουσίας στον πάγκο της ομάδας μας, η διοίκηση κάνει δεκτό το αίτημα του νεαρού προπονητή μετά την πρόταση που δέχτηκε από σύλλογο ανώτερης κατηγορίας. Η παρουσία του Γιώργου Πετράκη στον πάγκο του Ερμή, μας δίδαξε τι σημαίνουν οι λέξεις αξιοπρέπεια, επαγγελματσιμός, ήθος, αξία και αρχές. Η ικανότητα του είναι αδιαμφισβήτητη και είμαστε βέβαιοι για την ανοδική πορεία που θα διαγράψει τα επόμενα χρονιά στην καριέρα του. Του ευχόμαστε με τη σειρά μας ότι καλύτερο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News