Αθλητισμός

Συνεχίζει στον Ηρόδοτο ο Μπαλάφας

Άλλη μία ημέρα με κινητικότητα στο σχεδιασμό ενόψει Γ' Εθνικής ήταν η χθεσινή στον Ηρόδοτο, με πολύ θετική εξέλιξη την παραμονή του Κώστα Μπαλάφα στο σύλλογο.

Ο έμπειρος αμυντικός έχει πλέον… ριζώσει στη Νέα Αλικαρνασσό και ως αρχηγός ήταν εκείνος που σήκωσε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε τα τέσσερα κύπελλα στον ουρανό. Ο Μπαλάφας αποτελεί για τον Ηρόδοτο όχι απλά έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή στο γήπεδο αλλά και μια σημαντική προσωπικότητα στα αποδυτήρια και όπως ανακοίνωσαν από τη διοίκηση «είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να χαρίζει πολλές επιτυχίες στον Ηρόδοτο».

Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ηρακλείου ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Έρβιν Λέσι, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Μινωική. «Έρβιν, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηροδότου και σου ευχόμαστε τα καλύτερα, να είσαι γερός και να βοηθήσεις την ομάδα να πετύχει τους στόχους της!», αναφέρει η ανακοίνωση. Παράλληλα, η διοίκηση του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος, συνεπής στις οικονομικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, προέβει στην εξόφληση του 9ου μισθού (προτελευταία πληρωμή), γεμίζοντας τις τσέπες των παικτών και των προπονητών. Στα διοικητικά, ο γενικός αρχηγός Μιχάλης Στρίντζης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων, ευχαριστώντας τους παίκτες και τη διοίκηση του Στέλιου Σωκιανού για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Σχόλια