default-image

Σήμερα πιθανότατα το τελικό ραντεβού με Παπαδόπουλο

Ποδόσφαιρο
Σήμερα πιθανότατα το τελικό ραντεβού με Παπαδόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΟΦΗ η επιτροπή που συγκροτήθηκε με επικεφαλής τον πρόεδρο, Γιάννη Πολεμαρχάκη (Κουμαντάκης, Κάββαλος, Ορφανάκης και Μυλωνάκης οι υπόλοιποι), ξεκινά τις συζητήσεις για τον σχεδιασμό και άπαντες γνωρίζουν ότι η αρχή είναι πολύ σημαντική.

Δεν αποκλείεται σήμερα να γίνει το τελικό ραντεβού με το Νίκο Παπαδόπουλου, όπου πλέον θα αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες της πιθανής συμφωνίας για τη νέα χρονιά. Η θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές είναι καταγεγραμμένη εδώ και καιρό, όμως πλέον όλα τα ζητήματα μπαίνουν σε φάση… πράξεων.

Αναμένεται να συζητηθούν όλες οι εκκρεμότητες, που έχουν να κάνουν με τους βασικούς άξονες του πλάνου που έχει καταρτιστεί, ώστε να μπει σε φάση υλοποίησης μετά από αρκετές αναλύσεις είναι η αλήθεια. Το μπάτζετ για το ποδοσφαιρικό τμήμα αναμένεται να κυμανθεί στο 1 εκ. ευρώ, ενώ πολύ βασικά σημεία είναι ποιοι παίκτες θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν, με τις ανανεώσεις να αποτελούν επίσης ένα «καυτό» μέτωπο. Μάνος, Στρέζος, Πουρτουλίδης, Βουό, Μιλοσάβλιεφ και Κιάσσος, είναι οι ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαια τους εκπνέουν στις 30 Ιουνίου.

Όλα αυτά θα αποτυπωθούν με πραγματικά δεδομένα, με τελικό… προορισμό την διαφαινόμενη συμφωνία ΟΦΗ-Παπαδόπουλου, την ώρα πάντως που τα δημοσιεύματα από τη Θεσσαλονίκη επιμένουν για πρόταση του Άρη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News