default-image

Προς Απόλλωνα ο Βαλλιάνος, αποχαιρέτησε ο Αντουκόρ

Ποδόσφαιρο
Προς Απόλλωνα ο Βαλλιάνος, αποχαιρέτησε ο Αντουκόρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ανακατατάξεις στο ρόστερ του ΟΦΗ ενόψει της νέας χρονιάς έχουν ήδη ξεκινήσει και δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται ότι αποτελούν παρελθόν.

Ο Βασίλης Βαλλιάνος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλων Σμύρνης, καθώς έχει ήδη δεχθεί πρόταση και η υπόθεση φαίνεται να είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την "ελαφρά ταξιαρχία", απομένουν κάποια τυπικά, όμως θα πρέπει να κρατήσουμε ότι δεν έχουν "πέσει" οι υπογραφές.

Ακόμη, παρελθόν αποτελεί για την ομάδα του Ηρακλείου ο Τζο Αντουκόρ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται 30/6 και δε θα ανανεωθεί.

Μάλιστα, ο Γκανέζος με μήνυμα του στο facebook, ευχαρίστησε τον ΟΦΗ και τους φιλάθλους: «Η χρονιά ολοκληρώθηκε, δυστυχώς όχι με τον τρόπο που θα θέλαμε αλλά είμαστε χαρούμενοι γιατί δώσαμε χαρά στα πρόσωπα κάποιων φιλάθλων μας. Ευχαριστώ την διοίκηση, τους προπονητές μου και το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ για την πολύ όμορφη ευκαιρία που μου έδωσαν και να μην ξεχάσω τους απίστευτους φιλάθλους και ειδικά την Θύρα 4. Παιδιά ήσασταν απίστευτοι. Το να φορέσω την φανέλα του ΟΦΗ ήταν ένα προνόμιο για εμένα. Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα ότι καλύτερο για το μέλλον και εύχομαι να συναντηθούμε ξανά κάποια ημέρα. Σας ευχαριστώ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News