Αθλητισμός

Αφιέρωμα της Ίντερ για το φιλικό στο Ηράκλειο (video)

Η Ίντερ είναι μια μεγάλη ομάδα που γρήγορα ξεπέρασε τα όρια της Ιταλίας. Άλλωστε το όνομά της (Internazionale) δηλώνει από μόνο του τον σκοπό της ίδρυσης!

 Η μεγάλη αυτή ομάδα "έστειλε" αφιλοκερδώς στο Ηράκλειο την Ίντερ For Ever και οι 20.000 φίλοι του ποδοσφαίρου που πήγαν στο Παγκρήτιο στις 7 Ιουνίου "κέρδισαν" και τα μεγάλα αστέρια της Ίντερ και τον επίσημο σύλλογο. Από την πλευρά τους οι "νερατζούρι" ανταπέδωσαν (και) χθες με βίντεο από την επίσκεψη στην Κρήτη στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

Ένα βίντεο που προβλήθηκε χθες τόσο στην αθλητική ενότητα της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV, όσο και στην αθλητική ενότητα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Μπορείτε να το απολαύσετε όμως και εδώ...

                           

Όπως διαβάσατε στις "Αθλητικές Ιστορίες" η Ίντερ του Μιλάνου είχε βασικό της ιδρυτή τον Ελληνοιταλό Ιωάννη Παραμυθιώτη. Πέρασαν όμως 119 χρόνια από το 1908 που ιδρύθηκε για να τιμήσει με τέτοιο τρόπο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Φέρνοντας την Ίντερ For Ever και παίζοντας με την Εθνική Ελλάδος του 2004!

Του: Γιώργου Μιμίκου

Σχόλια