Αθλητισμός

Kιάσσος: Θα παίξω άλλον ένα χρόνο!

Ο Κώστας Κιάσσος έκανε κατάθεση ψυχής μιλώντας χθες το βράδυ στην εκπομπή "Μικτή Ζώνη" της ΚΡΗΤΗ TV, όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως θέλει να παίξει άλλον ένα χρόνο ποδόσφαιρο...

Αναλυτικά ο έμπειρος μέσος μιλώντας στον Στέλιο Μαλτεζάκη σχολίασε:

Για τη χρονιά του ΟΦΗ: "Δε μπορώ να βάλω τη λέξη αποτυχία μπροστά από τον ΟΦΗ. Απλά ότι δεν πήγαν τα πράγματα όπως ακριβώς τα θέλαμε. Θεωρώ πως κάναμε έναν πολύ καλό β΄γύρο, με πολλά διπλά και είχαμε την καλύτερη επίθεση! Επίσης ενώ δε θέλω να κάνω τοποθέτηση για τη διαιτησία, είναι σίγουρο πως αν δεν γίνονταν κάποια λάθη θα είχαμε 6-7 βαθμούς επιπλέον. Όσο για τον χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής στην αρχή ο ΟΦΗ, αυτό δεν το δέχομαι. ΟΦΗ είσαι και παίζεις στη Β΄Εθνική. Απλά χρειαζόταν και λίγη τύχη. Ακόμα θεωρώ πως έγιναν λάθη και όσοι είναι στην ομάδα ξέρουν τι λάθη έγιναν..."

Για το διάστημα που δεν έπαιζε: "Ήταν απόφαση του προπονητή (σ.σ. τότε ήταν ο Νιόπλιας) και αυτός αποφασίζει. Ο παίκτης πρέπει να σέβεται τις αποφάσεις..."

Για τον ίδιο: "Θέλω να παίξω άλλη μια χρονιά ακόμα. Έκανα ήδη μια συζήτηση με τον πρόεδρο. Ήταν θετικό το κλίμα αλλά πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες για να ξεκαθαρίσει..."

Για το "αντίο" Κώτσιου: "Εμείς μεγαλώσαμε μαζί! Ήταν συγκινητικό αυτό που έγινε. Δε χρειάζεται να πω πολλα. Έκανε μια σημαντική καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι πολύ σημαντικό που την έκλεισε στον ΟΦΗ..."

Για τη συνέχεια στον ΟΦΗ: "Το τέλειο είναι να έχεις μια ομάδα που να μπορεί να παίρνει έτοιμους παίκτες να κάνουν διαφορά αλλά και να δίνεις παράλληλα βάρος στις ακαδημίες. Αυτό γινόταν επί Γκέραρντ. Αυτό προϋποθέτει και πολλά χρήματα και πολύ καλή οργάνωση! Είναι στοιχεία που θέλει ο Νίκος Παπαδόπουλος και το γνωρίζω καλά!"

Για την κοινωνική του δράση: "Δε χρειάζεται να πω πολλά. Απλά μέσα από την εκπομπή να ζητήσω στήριξη στο παιδικό χωριό της Θεσσαλονίκης που χρειάζεται άμεσα οικονομική ενίσχυση για να μη βγουν κάποια παιδιά στο δρόμο!"

Του: Γιώργου Μιμίκου

Σχόλια