Αθλητισμός

Χωρίς απαρτία, αλλά προχωράνε με Παπαδόπουλο

Η έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, δεν είχε απαρτία στο 100% της μετοχικής σύνθεσης και έτσι μετετράπη σε άτυπη συνάντηση των μετόχων, όπου όμως πάρθηκαν κάποια αποφάσεις.

Καταρχάς αποφασίστηκε η νέα γενική συνέλευση να πραγματοποιηθεί στις Ιουλίου, με τα ίδια θέματα, κάτι που ξεκάθαρα δείχνει ότι μέχρι τότε δεν μπορεί όλα να μην σε στασιμότητα.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο, δημιουργήθηκε μια επιτροπή, που θα καταθέσει οριστικά την τελική πρόταση στο Νίκο Παπαδόπουλου για την ανανέωση της συνεργασίας. Αυτή αποτελείται από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Πολεμαρχάκη και τους κ.κ. Ορφανάκη, Κουμαντάκη και Μυλωνάκη.

Αυτό είναι το πρώτο… βήμα που αφορά το σχεδιασμό της νέας χρονιάς, που θα ξεκινήσει άμεσα αν όλα κυλήσουν ομαλά στο θέμα του προπονητή.

Η επίσημη ανακοίνωση για τη σημερινή σύσκεψη αναφέρει: «Δεν υπήρχε 100% συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε να διεξαχθεί νέα Γενική Συνέλευση, η οποία θα γίνει στις 5 Ιουλίου.

Μέσα από την καθολική συμμετοχή των μετόχων, είτε με τη φυσική τους παρουσία, είτε με εξουσιοδότηση, η πρόθεση που υπήρχε, ήταν να επιταχυνθούν οι αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Παρ' όλα αυτά έγινε μια άτυπη Γενική Συνέλευση, στην οποία συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν αυτήν την εποχή τον ΟΦΗ, με έμφαση στην επόμενη μέρα.

Στην ουσία έγινε μια προεργασία για την επόμενη Γενική Συνέλευση, τόσο όσον αφορά στο νέο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει, όσο στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, που θα προκηρυχθεί, για να μπορέσει η ομάδα να λειτουργήσει όπως όλοι επιθυμούν, την επόμενη χρονιά.

Να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των παριστάμενων μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην άτυπη Γενική Συνέλευση, δήλωσαν παρόντες και στην επόμενη μέρα της ομάδας, με τη συμμετοχή τους στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Για το θέμα του Νίκου Παπαδόπουλου, η άτυπη Γενική Συνέλευση, εξουσιοδότησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιάννη Πολεμαρχάκη, να κλείσει το θέμα άμεσα, καθώς υπάρχει ομόφωνη απόφαση απο τους μετόχους της ΠΑΕ, να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας, ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, είχε νωρίτερα τη Δευτέρα (12/6) το μεσημέρι συνάντηση με τον προπονητή του ΟΦΗ και συζήτησαν όλα τα θέματα της ομάδας και τον σχεδιασμό που πρέπει να ξεκινήσει.

Η άτυπη Γενική Συνέλευση ασχολήθηκε ακόμη με το θέμα του φακέλου αδειοδότησης, που καταθέτει σε διάφορες φάσεις αυτήν την εποχή ο ΟΦΗ, στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Θέμα στο οποίο δίνουν μεγάλη έμφαση, στην διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925».

Σχόλια