default-image

Προτάσεις, εφέ και φαινόμενα

Ποδόσφαιρο
Προτάσεις, εφέ και φαινόμενα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκείνοι που καταλαβαίνουν από πρώτο χέρι το μήνυμα που στάλθηκε για μια ακόμη φορά από το Παγκρήτιο για την εθνική μας, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ. Σε καμία περίπτωση πάντως ο πρόεδρος της κ. Δρόσος, αφού οι δηλώσεις του για τον τελικό του Βόλου, αποκάλυψαν τη μη σχετικότητά του, με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και φαινόμενα.

Ο υπεύθυνος των εθνικών ομάδων πάντως Ζήσης Βρύζας και ο εκτελεστικός διευθυντής Αλέξης Δέδες, έχουν ιδίαν αντίληψη για να μπορέσουν να αποκωδικοποιήσουν πλήρως το μήνυμα που τους φτάνει από το Ηράκλειο για τα Ελλάδα-Εσθονία και Ελλάδα-Βέλγιο.

Πλην της χθεσινής επίσημης πρόσκλησης από την ΕΠΣΗ προς την ΕΠΟ, είχαν προηγηθεί τηλεφωνικές επαφές του Νίκου Τζώρτζογλου, με τα συγκεκριμένα στελέχη της Ομοσπονδίας.

Επειδή κάποιοι άσχετοι από την Αθήνα που εισέπραξαν τόνους αρνητικών σχολίων για τις ενέργειες τους στο πρόσφατο σούπερ φιλικό ματς "Ελλάδας 2004 - Ίντερ για πάντα", παρερμήνευσαν ακόμη και τις μαντινάδες που έλεγαν , οι ντόπιοι, για τους εμπνευστές για τέτοιους είδους γεγονότα. Ας τους πληροφορήσουμε λοιπόν ότι εδώ και χρόνια έχει υπάρξει η πρόταση για μια «αναβίωση» του τελικού του 2004, Ελλάδας-Πορτογαλίας στο Παγκρήτιο. Όπως κινείται και τώρα σε συνεργασία με Καραγκούνη και Ζαγοράκη.

Στην τελευταία συνάντηση του Βόλου, για την «Συμμαχία», παρατηρήθηκε το φαινόμενο, οι ομιλητές να είναι μόνο από το ένα «φάσμα» και όχι από τα άλλα!

Ολοταχώς για Football League, οδεύει ο Γιώργος Πετράκης και από τη νέα περίοδο, βάσει όλων των πληροφοριών θα είναι ο τεχνικός ηγέτης του Κισσαμικού. Νέος και σοβαρός που μπορεί να κάνει άλματα!

Στην ΠΑΕ ΟΦΗ, οι άνθρωποι πρώτης γραμμής, θα δρομολογήσουν τις εξελίξεις της ενδυνάμωσης. Απλά χρειάζεται υπομονή, ευχόμενοι και καλές εκπλήξεις.

«Τρέφεται» από τα εφέ!

Μην «τρομάζετε» πάντως από τις αναρτήσεις του Φάμπιο Μοντεκάλβο στα social media. «Τρέφεται» από τα εφέ. Έτσι γέμισε το instagram με πόζες από την παρουσία του στο ΒΑΚ και στην Κρήτη TV.

Την περασμένη Παρασκευή «έσκασε» συνοδευόμενος στο κανάλι, για να διαμαρτυρηθεί ότι δεν έμενε στο ξενοδοχείο που αναγραφόταν σε εφημερίδα, αλλά στο "Galaxy"! Και ζήτησε επίσης να πει δυο πράγματα μπροστά στην κάμερα, για όσα συζήτησε με τον πρόεδρο του ΟΦΗ και … για το ενδιαφέρον  του προς τις άλλες κρητικές ομάδες της κατηγορίας!

Πέραν από αυτή καθεαυτή την παρουσία του Ιταλού στο Ηράκλειο, κανείς δεν μπορεί να δώσει άλλη προσοχή, θετική ή αρνητική. Περισσότερη προσοχή δίνεις όταν υπάρχει αντίκρισμα με πράξεις. Εδώ δεν υπήρξε το παραμικρό, αλλά ήταν σκέτη είδηση ότι είχε την ακρόαση… του Άγιου Ιωάννη!

Γιατί όμως ψάχνονται γενικώς πολλοί (και) αλλοδαποί αγνώστων λοιπών στοιχείων για το πρωτάθλημα της Football League στη χώρα μας;

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News