Αθλητισμός

ΕΠΣΗ: Επίσημο αίτημα για τα ματς με Εσθονία-Βέλγιο!

Μετά τον αγώνα της Εθνικής στη Βοσνία, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου είχε τοποθετηθεί ώστε να γίνει στο Παγκρήτιο ο αγώνας με το Βέλγιο, αλλά πλέον η επιθυμία παίρνει επίσημο χαρακτήρα!

Μάλιστα σήμερα η ΕΠΣΗ αποφάσισε να ζητήσει επίσημα την διεξαγωγή των κοντινών ημερομηνιακά αναμετρήσεων της Εθνικής Ελλάδας με Εσθονία και Βέλγιο, που θα κρίνουν την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018.

Παράλληλα, ο κ. Τζώρτζογλου ξεκινά συζητήσεις ώστε τους επόμενους μήνες να αναβιώσει στο Παγκρήτιο ο τελικός του EURO 2004, με τους διεθνείς Ελλάδας και Πορτογαλίας που είχαν αγωνιστεί και τότε!

Αναλυτικά οι σημερινές αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ είναι:

"1) Να σταλεί επίσημο αίτημα στην ΕΠΟ ώστε να φιλοξενηθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Ελλάδα-Εσθονία στις 31 Αυγούστου και Ελλάδα-Βέλγιο στις 3 Σεπτεμβρίου.

2) Εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νικόλαος Τζώρτζογλου να κάνει ενέργειες για την διοργάνωση του επόμενου event στο Ηράκλειο, το οποίο πιθανόν να είναι ο αγώνας των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας-Πορτογαλίας του 2004, αναβιώνοντας ο τελικός του EURO!

3) Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νικόλαος Τζώρτζογλου ενημέρωσε το Δ.Σ. για τις επαφές που είχε στην Αθήνα με τους εκπροσώπους της FIFA. Ομόφωνα αποφασίστηκε από το Δ.Σ. να σταλεί στην FIFA επιστολή, όπως ζητήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, και στην επιστολή αυτή να περιγράφεται η δυσάρεστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο (κυβερνητικές παρεμβάσεις στην ΕΠΟ, διαιτησία, επεισόδια, πόλεμος μεταξύ των μεγάλων ΠΑΕ κ.α.)".

Σχόλια