default-image

Έκαναν τον απολογισμό τους οι παίκτες του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Έκαναν τον απολογισμό τους οι παίκτες του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον τελευταίο χθεσινό αγώνα της φετινής χρονιάς, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έκαναν ένα μικρό απολογισμό. «Στο δεύτερο γύρο κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Δυστυχώς ήταν μια αποτυχημένη σεζόν για μας, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά», τόνισε ο Ανέστης Νάστος και πρόσθεσε για τον Ηλία Κώτσιο: «Ήταν τιμή μου που υπήρξε συμπαίκτης μου και ήταν πάντα δίπλα μας σε οτιδήποτε χρειαζόταν ο καθένας».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κοιλιάρας υπογράμμισε: «Προσπαθήσαμε να αναστρέψουμε την κατάσταση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η χρονιά συνολικά αφήνει μια πικρή γεύση, παρόλο που κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Ηλία Κώτσιο. Χαίρομαι πολύ που υπήρξαμε συμπαίκτες».

Ο Νίκος Βρεττός, που πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής από την τεχνική ηγεσία, επισήμανε: «Θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά με μια καλή εμφάνιση και τα καταφέραμε. Η ομάδα αδικήθηκε εφέτος και δεν αξίζει να βρίσκεται στη Β' Εθνική. Όλοι προσπάθησαν. Προχωράμε παρακάτω και όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News