default-image

Κρίσιμη γ.σ. σήμερα στον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Κρίσιμη γ.σ. σήμερα στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πιο κρίσιμη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ με την υπάρχουσα μετοχική σύνθεση θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 7:00μ.μ.. Μετά από αρκετές συναντήσεις το προηγούμενο διάστημα, που είχαν άτυπο χαρακτήρα, στόχος είναι πλέον να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την επόμενη μέρα της ομάδας του Ηρακλείου.

Για αυτό ζητούμενο στη σημερινή διαδικασία είναι το 100% σε ό,τι αφορά την απαρτία, ώστε και τυπικό χαρακτήρα να έχει, αλλά και για να έχουν ισχύ οι όποιες αποφάσεις. Οι δυσκολίες είναι δεδομένες, με κύριο... βραχνά το οικονομικό, όπου οι άνθρωποι του ΟΦΗ αναζητούν λύσεις εδώ και αρκετό καιρό. Κάποιοι μέτοχοι έχουν αποστασιοποιηθεί, ενώ όπως τονίζουν στο εσωτερικό της ομάδας ζητούμενο είναι η συσπείρωση.

Βασικό θέμα σήμερα είναι η ανάδειξη διοίκησης, μέσω εκλογών, ενώ είναι πιθανό πριν τη γενική συνέλευση τα μέλη του διοικητικού σχήματος να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους. Επίσης, αν οι μέτοχοι ή εκπρόσωποί τους δώσουν το "παρών" και υπάρχει απαρτία, τότε θα προκηρυχθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, μεγαλύτερη σε σχέση με τις δύο προηγούμενες.

Ομολογουμένως υπάρχει μεγάλη αγωνία για το διοικητικό κομμάτι, ενώ, αν τελικά εγκριθεί και τυπικά το οικονομικό πλάνο της νέας χρονιάς, αναμένεται άμεσα να επικυρωθεί η ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News