Αθλητισμός

Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου του ΟΦΗ- Αιγινιακός (video)

Το μπαλάκι στη διοίκηση του ΟΦΗ πέταξε μετά το παιχνίδι με τον Αιγινιακό ο Νίκος Παπαδόπουλος, αναμένοντας τη δρομολόγηση των εξελίξεων μετά τη σημερινή γενική συνέλευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παπαδόπουλος: "Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για καθυστέρηση"

«Πλέον είναι η επόμενη ημέρα που είναι σημαντική και πρέπει να επικρατήσει η λογική. Αν θέλουμε να μιλάμε για την άνοδο τη νέα χρονιά, που πρέπει να είναι ο στόχος που θα έχει ο ΟΦΗ, θα πρέπει να υπάρχει λογική και γνώση. Οι ομάδες "χτίζονται" το καλοκαίρι και εύχομαι να ξεκαθαρίσουν σύντομα τα πράγματα. Είναι βασανιστικό αυτό που γίνεται αυτές τις ημέρες και δε χωράει άλλη καθυστέρηση. Εγώ έχω δείξει τις προθέσεις μου, αλλά δεν υπάρχει πλέον αρκετός χρόνος».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Αιγινιακού, Γιάννης Βλάχος, ανέφερε: «Το τελικό σκορ τα λέει όλα. Υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν να παραμείνουμε και καταφέραμε να τον πετύχουμε. Θέλω να πω όμως πως θα πρέπει οι αρμόδιοι να κοιτάξουν και πάλι αυτήν την κατηγορία, η οποία είναι επαγγελματική μόνο για λίγες ομάδες».

Δείτε τι ειπώθηκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου:

Σχόλια