Αθλητισμός

Έκανε νέα πρόταση στον Σκόκο η ΑΕΚ

Τον θέλει πολύ και το δείχνει! Η πλευρά της ΑΕΚ είχε νέα επαφή με τους εκπροσώπους του Νάτσο Σκόκο το αργά βράδυ της Κυριακής και του έκανε νέα προσφορά δείχνοντας ότι συνεχίζει να είναι πολύ «ζεστή» για επιστροφή του «υδραυλικού». Η Ένωση θέλησε να με τη νέα πρόταση που έκανε στον Αργεντινό άσο να περάσει το μήνυμα ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα ανάμεσα στον παίκτη και τη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Να βρεθεί δηλαδή μια «φόρμουλα» για να κλείσει ο Σκόκο και μείνει ικανοποιημένη και η ομάδα του (που του οφείλει αρκετά χρήματα ούσα σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση), με την οποία η ΑΕΚ δεν θέλει να μπει σε διαπραγματεύσεις, αφού με αυτόν τον… όρο άνοιξαν τη συγκεκριμένη υπόθεση οι «κιτρινόμαυροι».

Άλλωστε, εξ αρχής η πλευρά του Σκόκο είχε μεταφέρει στην ΑΕΚ ότι δεν θα χρειαστεί να μπει σε διαπραγματεύσεις με τη Νιούελς για να κλείσει η μεταγραφή. Με τη νέα προσφορά που κατέθεσε η Ένωση αναμένεται να ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο. Δηλαδή, θα φανεί προς τα πού πρόκειται να… κάτσει η μπίλια και πρόθεση της ΑΕΚ είναι να σημειωθούν άμεσα οι οριστικές (θετικές ή αρνητικές) εξελίξεις.

Μάλιστα, από τους «κιτρινόμαυρους» βγαίνει αισιοδοξία, όπως αναφέρει ο sport-fm.gr  ύστερα από την νέα επαφή και την καινούργια πρόταση που έγινε στον Σκόκο, για τον οποίο έχουν δείξει ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ, Ρίβερ Πλέιτ, Ιντεπεντιέντε και Πούμας.

Σχόλια