Αθλητισμός

Τι αναφέρεται στο φύλλο αγώνος του τελικού στο ΣΕΦ

Επιβαρυντικό είναι το φύλλο αγώνα του 5ου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ που οδήγησαν σε προσωρινή διακοπή και εκκένωση του γηπέδου με σκοπό να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Οι τρεις διαιτητές περιέγραψαν στο φύλλο αγώνα όλα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στην διακοπή του αγώνα, ο οποίος συνεχίστηκε κανονικά και ολοκληρώθηκε χωρίς κόσμος:

Αναλυτικά όσα αναφέρει το contra.gr:

Πριν την έναρξη του αγώνα καθώς και πριν τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου, οπαδοί του ΟΣΦΠ έβριζαν εν χορώ «…. Γιαννακόπουλε». Στο σημείο αυτό έγινε παρατήρηση στην Α' ομάδα και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου ο κύριος Γιαννακόπουλος προσήλθε στον χώρο της γραμματείας διαμαρτυρόμενος εντόνως προς τους διαιτητές του αγώνα. 2:34 πριν το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου οι οπαδοί της Α' ομάδας άναψαν στον χώρο των κερκίδων καπνογόνα (περίπου 15), τα οποία πέταξαν.

Στο ίδιο χρονικό σημείο οι ίδιοι οπαδοί πέταξαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου κροτίδες μεγάλης ισχύος. 1'κ'56' πριν το τέλος του 4ου δεκαλέπτου λόγω της έκρυθμης κατάστασης αποφασίστηκε από τους διαιτητές του αγώνα η προσωρινή διακοπή του αγώνα και η μετάβαση όλων των παραγόντων στα αποδυτήρια. Αποφασίστηκε η εκκένωση του γηπέδου. Η εκκένωση πραγματοποιήθηκε επιτυχώς σε σύντομο χρονικό διάστημα χάρη στην συνδρομή των παραγόντων της γηπεδούχου ομάδος. Ο αγώνας συνεχίστηκε και έληξε κανονικά".

Σχόλια