default-image

20.000 φίλαθλοι στην υποδοχή του Παναθηναϊκού (videos)

Αθλητισμός
20.000 φίλαθλοι στην υποδοχή του Παναθηναϊκού (videos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 35ο πρωτάθλημα της ιστορίας του στο ΣΕΦ, επαναλαμβάνοντας τον άθλο του '99. Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ άλωσαν την έδρα του Ολυμπιακού, κι αυτό που ακολούθησε στο ΟΑΚΑ ήταν άνευ προηγουμένου.

Με περισσότερους από 20.000 φίλους του "τριφυλλιού" να δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αυτό που έζησαν ο Τσάβι Πασκουάλ, οι παίκτες του και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής ήταν μοναδικό. Κι ήταν κάτι ξεχωριστό από την στιγμή που είδαν περίπου 600 μηχανάκια να παραλαμβάνουν το πούλμαν από τη Λεωφόρο Συγγρού και να το συνοδεύουν μέχρι το ΟΑΚΑ.

Ο Νικ Καλάθης, ο Αντώνης Φώτσης και ο Νίκος Παππάς είχαν την τιμητική τους. Όλοι οι "πράσινοι" άκουσαν το όνομά τους να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έζησαν πολύ έντονα κάθε στιγμή. Περίπου μιάμιση ώρα περίμεναν άλλωστε την αποστολή να φτάσει στο ΟΑΚΑ. Οπότε μόλις το πούλμαν της ομάδας έγινε αντιληπτό, τα ντεσιμπέλ ανέβηκαν απότομα.

Με καπνογόνα, με βεγγαλικά και με την ένταση να μεγαλώνει διαρκώς, δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η νύχτα έγινε... μέρα στο Μαρούσι. Κι αυτό ήταν απλά το πρώτο πιάτο, αφού τη Δευτέρα (12/6, 21:00) θα γίνει στο ΟΑΚΑ η φιέστα και η απονομή του τροπαίου στους Πρωταθλητές Ελλάδος, για να ακολουθήσει πιθανότατα αμέσως μετά το "πράσινο" γλέντι σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Πρώτη επιλογή; Τα μπουζούκια, αν και δεν πρέπει να αποκλειστεί κάποιο άλλο ενδεχόμενο.

Πηγή: Sport24.gr, sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News