Αθλητισμός

Παπαδόπουλος: "Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για καθυστέρηση"

Στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν, ο Νίκος Παπαδόπουλος έστρεψε το... βλέμμα στην επόμενη. Μετά από ένα μίνι απολογισμό, ο έμπειρος τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε ότι δε χωράει άλλη καθυστέρηση στις εξελίξεις, επισημαίνοντας ότι είναι λίγο... βασανιστικό αυτό που έχει γίνει και στο δικό του θέμα.

Αρχικά ανέφερε λακωνικά για το ματς με τον Αιγινιακό: «Για ακόμα μια φορά το παιχνίδι το ευχαριστήθηκαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, από τους ποδοσφαιριστές μέχρι και τον κόσμο, και δε χωρά μεγάλη κριτική».

Για την πορεία επί των ημερών του υπογράμμισε: «Η ομάδα όταν ήρθα ήταν αρκετούς βαθμούς πίσω και έκανε καλή πορεία αυτές τις αγωνιστικές, παρά τις απώλειες που είχαμε - κάτι φυσιολογικό. Δεν πετύχαμε όμως το στόχο που είχαμε. Εγώ προσπάθησα από την αρχή να περάσω τη σιγουριά μου στους παίκτες. Άλλες φορές το πετύχαμε, άλλες όχι, ενώ υπήρχαν και κάποια παιχνίδια που χάσαμε από άλλους παράγοντες. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συνολική του βοήθεια. Δεν είναι λίγο να είναι 19 αγώνες μια ομάδα αήττητη σε ένα πρωτάθλημα παρωδία».

Κυρίως φυσικά αναφέρθηκε στα σημαντικά, που αναμένονται και από τη σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων: «Πλέον είναι η επόμενη ημέρα που είναι σημαντική και πρέπει να επικρατήσει η λογική. Αν θέλουμε να μιλάμε για την άνοδο τη νέα χρονιά, που πρέπει να είναι ο στόχος που θα έχει ο ΟΦΗ, θα πρέπει να υπάρχει λογική και γνώση. Οι ομάδες "χτίζονται" το καλοκαίρι και εύχομαι να ξεκαθαρίσουν σύντομα τα πράγματα. Είναι βασανιστικό αυτό που γίνεται αυτές τις ημέρες και δε χωράει άλλη καθυστέρηση. Εγώ έχω δείξει τις προθέσεις μου, αλλά δεν υπάρχει πλέον αρκετός χρόνος».

Ερωτηθείς για το πλάνο, ήταν ξεκάθαρος: «Είναι σίγουρο πως υπάρχει ένας καλός κορμός, καθώς δεν πρέπει να αλλάζουν πάρα πολλοί παίκτες. Υπάρχουν 2-3 παίκτες που έχουν μέλλον και δύο παίκτες στις Ακαδημίες που θα γίνουν επαγγελματίες. Θέλει όμως και ποιότητα και προσωπικότητα και ταχύτητα, και η διοίκηση θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το μπάτζετ για κάθε θέση και ανάγκη που υπάρχει και έχω κάνει γνωστή. Θα υπάρχουν 22 παίκτες συνολικά στην ομάδα και 4 τερματοφύλακες».

Σχολιάζοντας την αποχώρηση του Ηλία Κώτσιου, επισήμανε: «Είναι τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί του και σαν προπονητής. Βοηθούσε την ομάδα και αγωνιστικά και εξω-αγωνιστικά και στάθηκε σε υψηλό επίπεδο απόδοσης στα ματς που έπαιξε. Του εύχομαι καλή πορεία στη συνέχεια και να μείνει στο χώρο».

Σχόλια