Αθλητισμός

Πολεμαρχάκης: Ο ΟΦΗ θέλει να κρατήσει τον Κώτσιο

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης τίμησε πριν την έναρξη του αγώνα, με τον Αιγινιακό στο "Γεντί Κουλέ", τον Ηλία Κώτσιο, ο οποίος κρεμάει τα παπούτσια του.  Στόχος του ΟΦΗ ο Ηλίας να μείνει κοντά στην οικογένεια του ΟΦΗ!

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιάννης Πολεμαρχάκης ανέφερε: "Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Ηλία Κώτσιο, για τα όσα πρόσφερε στον ΟΦΗ, τόσο πέρσι στην προσπάθεια που κάναμε στην Γ' Εθνική, όσο φέτος στην Β' Εθνική. Θέλω να του ευχηθώ να έχει υγεία ο ίδιος και η οικογένεια του και να του πω ότι η οικογένεια του ΟΦΗ, αν και ο ίδιος το επιθυμεί, θέλει να τον κρατήσει στις τάξεις της. Ότι και αν αποφασίσει ο ίδιος, του εύχομαι ότι καλύτερο".

Συγκίνηση και ...χειροκρότημα

Ο Ηλίας Κώτσιος δεν έκρυψε την συγκίνηση του τη στιγμή που του έγινε η απονομή της τιμητικής πλακέτας, από τον ΟΦΗ. Ο ίδιος φανερά συγκινημένος αγκάλιασε όλους τους παίκτες της ομάδας, ένα προς ένα, ενώ οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, χειροκρότησαν θερμά τον αρχηγό, δείγμα της εκτίμησης, για τα όσα πρόσφερε στον ΟΦΗ.

Σχόλια