default-image

Φινάλε με έξι γκολ και θέαμα για ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Φινάλε με έξι γκολ και θέαμα για ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο φινάλε του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ φρόντισε να αποζημιώσει όσους βρέθηκαν στο «Γεντί Κουλέ» επικρατώντας με το εντυπωσιακό 6-1 του Αιγινιακού!

Παρά το μηδαμινό βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο ΟΦΗ έδειξε διάθεση στο παιχνίδι και έβαλε δύο γκολ στα πρώτα δύο λεπτά (!) με ανάποδο ψαλίδι του Μάνου και τον Βουό, με το 2-0 να είναι… προμήνυμα στην καταιγίδα των γκολ.

Άλλα δύο γκολ σημείωσαν στο α' ημίχρονο οι Χαντί και Βουό, με τον Ιβοριανό να σημειώνει το χατ-τρικ στην επανάληψη ενώ το έκτο γκολ το έβαλε ο Μιλοσάβλιεφ.

Η εξέλιξη του αγώνα

1' ΓΚΟΛ 1-0 για τον ΟΦΗ στο 22ο δευτερόλεπτο! Απίστευτο γκολ από τον Δημήτρη Μάνο με ανάποδο ψαλίδι! Σέντρα του Βουό απο δεξιά, κεφαλιά πάσα του Μιλοσάβλιεφ και ο Μάνος με φοβερό ανάποδο ψαλίδι κάνει το 1-0.

2' ΓΚΟΛ 2-0 για τον ΟΦΗ! Σκόρερ αυτή τη φορά ο Βουό, με το ξεκίνημα του ΟΦΗ στο ματς να είναι άκρως εντυπωσιακό. Γύρισμα του Μιλοσάβλεφ από αριστερά, πλασέ του Ιβοριανού στην κίνηση και 2-0.

28' ΓΚΟΛ 3-0 για τον ΟΦΗ! Ο Άγγελος Χαντί πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά ενώ είχε προηγηθεί ωραία συνεργασία με Βουό και Μιλοσάβλιεφ.

35' ΓΚΟΛ 4-0 για τον ΟΦΗ! Ασταμάτητος ο ΟΦΗ, με τον Βουό να σημειώνει το 4-0 από τη μικρή περιοχή μετά από κόρνερ του Νάστου. Δεύτερο γκολ του Ιβοριανού στο παιχνίδι.

59' ΓΚΟΛ 4-1 για τον Αιγινιακό. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενος ο Γκατσολάρι.

61' Από σέντρα του Μιλοσάβλιεφ, ο Κοιλιάρας σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

65' ΓΚΟΛ 5-1 για τον ΟΦΗ! Σέντρα του Χαντί από αριστερά, ο Καραγκιόζης αποκρούει την κεφαλιά του Βουό, όμως στην επαναφορά ο Ιβοριανός κάνει το 5-1, σημειώνοντας παράλληλα χατ-τρικ.

70' ΓΚΟΛ 6-1 για τον ΟΦΗ! Ωραία ανάπτυξη από τους γηπεδούχους, ο Χαντί κόβει για τον Μιλοσάβλιεφ που σημειώνει το 6-1.

91' Αποβάλλεται με δύο κίτρινες μέσα σε ένα λεπτό ο Δημήτρης Μάνος.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δαύκος, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος (54' Βρεττός), Κομεσίδης, Νάστος, Χίσι (60' Κοντογιάννης), Χαντί, Μιλοσάβλιεβ, Μάνος, Βουό (75' Μπουρσέλης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Καραγκιόζης, Τσολακίδης (71' Παπαδόπουλος), Παντελικίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκατσολάρι, Μουκίδης, Ράνγκελοφ (59' Κυριλλίδης), Φασίδης, Ζγκούρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News