default-image

Αποθέωση για Μπολτ στην τελευταία του κούρσα στη Τζαμάικα

Σπορ
Αποθέωση για Μπολτ στην τελευταία του κούρσα στη Τζαμάικα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιουσέιν Μπολτ πήρε μέρος στην τελευταία κούρσα της καριέρας του στα 100 μέτρα στην Τζαμάικα και γνώρισε την αποθέωση από δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες του (VIDEO).

Η οριστική του αποχώρηση από τα κουλουάρ θα έρθει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Αύγουστο στο Λονδίνο, παρόλα αυτά ο Γιουσέιν Μπολτ επέλεξε να πει πρώτα αντίο στους δικούς του ανθρώπους διοργανώνοντας έναν αγώνα στην Τζαμάικα για όλους τους συμπατριώτες του.

Στο κάλεσμα του οκτάκις χρυσού Ολυμπιονίκη και ταχύτερου ανθρώπου στον πλανήτη εδώ και σχεδόν μία δεκαετία ανταποκρίθηκαν 30.000 κόσμος, με τον Μπολτ να καταφέρνει να παίρνει τη νίκη με χρόνο 10.03 και αμέσως μετά να δηλώνει συγκινημένος on camera:

 "Ήμουν πιο αγχωμένος από ποτέ. Πραγματικά σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε να με υποστηρίξετε. Τα πράγματα για μένα ήταν πολύ δύσκολα μετά το θάνατο του φίλου μου (σ.σ. Ζερμέιν Μέισον). Είναι κάτι που δεν είχα ξαναζήσει και χρειάστηκε να διακόψω την προετοιμασία 2 εβδομάδες για να ηρεμήσω. Το ξέρω ότι ο Ζερμέιν θα ήθελε πολύ να το κάνω αυτό σήμερα", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

"Δεν έχω λόγια για τους Τζαμαϊκανούς… Από το παγκόσμιο πρωτάθλημα των εφήβων στο Κίνγκστον (2002) η συμπαράσταση τους είναι συγκλονιστική και αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή για μένα. Δεν περίμενα ποτέ κάτι τέτοιο. Ήξερα ότι θα γινόταν κάτι μεγάλο, όμως δεν περίμενα το στάδιο να είναι κατάμεστο. Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε και με υποστηρίξατε".

Πηγή: contra.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News