default-image

Θέλετε να γίνετε "σύγχρονοι Ίκαροι"; Κάντε Paratrike - video

Σπορ
Θέλετε να γίνετε "σύγχρονοι Ίκαροι"; Κάντε Paratrike - video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσατε να γίνετε οι «σύγχρονοι Ίκαροι» της Κρήτης; Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε αυτήν την ιδέα πραγματικότητα δεν έχετε παρά να έρθετε σε επαφή με τον Γιώργο Κισσανάκη , εκπαιδευτής του paratrike ή καλύτερα αλεξίπτωτου με κινητήρα.

Όσοι έχουν κάνει πράξη αυτό το εγχείρημα , αναφέρουν ότι πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία που θα ήθελαν και θα ήθελαν να ξαναζήσουν.

Με την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη, όταν το μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο που διαθέτει εκτός από αλεξίπτωτο και ένα κινητήρα που βρίσκεται κρεμασμένο στην πλάτη του πιλότου -χειριστή ανέβει ψηλά, προσφέροντας στους αναβάτες του ένα συναρπαστικό ταξίδι χαρίζοντας τους απλόχερα μαγευτικές βόλτες από τους αιθέρες , έχοντας όμως την Κρήτη στα πόδια τους.

Η εκπομπή «Ανδριανή» της ΚΡΗΤΗ TV και συγκεκριμένα η Βούλα Νεονάκη συνάντησε τον Γιώργο Κισσανάκη στη λίμνη Κουρνά μαθαίνοντας όλα τα μυστικά για το άθλημα που έχει κερδίσει μικρούς και μεγάλους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ η Βούλα όχι μόνο δεν αντιστάθηκε αλλά απόλαυσε στο έπακρο αυτή την μοναδική εμπειρία που σίγουρα θα της μείνει αξέχαστη.

Προσδεθείτε και απολαύστε paratrike με τον Γιώργο Κισσανάκη και την  ατρόμητη Βούλα Νεονάκη.

Κοινή διαπίστωση όλων πάντως όσοι μέχρι στιγμής έχουν ενδώσει στο εγχείρημα αυτό είναι ότι: Η ελευθερία του να πετούν και τα ποικίλα συναισθήματα που τους πλημμυρίζουν, όταν βρίσκονται  στον αέρα είναι στοιχεία τα οποία δεν μπορεί να τα βρει κάποιος σε οποιοδήποτε άθλημα στη γη.

Ο Γιώργος Κισσανάκης που πρόσφατα πήρε μέρος σε αγώνες και έφερε και μετάλλιο στο νησί, πιστεύει ότι στην άλλη ζωή θα ήταν πουλί και του αρέσει η ελευθερία που νιώθει.

Μάλιστα παραχώρησε και συνέντευξη στη Βούλα αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι γνώρισε τα αλεξίπτωτα στο στρατό και το έφερε έτσι και η τύχη και εκπαιδεύτηκε κάνοντας το όνειρο επάγγελμα.

Του αρέσει που το μοιράζεται και  ταξιδεύει σ όλη την Κρήτη και την Ελλάδα προκειμένου να δώσει την ευκαιρία να το ζήσουν κι άλλοι.

Αν και πολλοί φοβούνται και το θεωρούν επικίνδυνο ο ίδιος επιβεβαιώνει ότι δεν είναι καθόλου και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει ενώ " Paratrike" μπορεί να κάνει οποίος θέλει ακόμα κ ένα άτομο με κινητικά προβλήματα.

Επιμέλεια : Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News