default-image

Ο Βασιλειάδης "χτίζει" πάνω στον Φραγκουλάκη τον Ηρόδοτο

Ποδόσφαιρο
Ο Βασιλειάδης "χτίζει" πάνω στον Φραγκουλάκη τον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως ήταν φυσικό ο Λευτέρης Βασιλειάδης θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του Ηροδότου και στην νέα σεζόν όπου η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού θα αγωνισθεί στην Γ΄ Εθνική. Η συμφωνία ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή και επίσημα και ήδη ξεκινάει ο προγραμματισμός!

 Ο Νικαιώτης τεχνικός είχε μιά φανταστική συνεργασία με τον Ηρόδοτο, την ομάδα που χαρακτηρίζεται και στην Αθήνα η "τοπ" ομάδα του ερασιτεχνικού χώρου για φέτος (σε επίπεδο πρωταθλημάτων ΕΠΣ)!

Ο Ηρόδοτος κατέκτησε το πρωτάθλημα Ηρακλείου, το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου το Κυπέλλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, αλλά και το supercup της ΕΠΟ κερδίζοντας στον τελικό την Α.Ε. Καραισκάκη! Μια ομάδα Γ΄ Εθνικής που λίγο έλειψε να πάρει το εισιτήριο για την Β΄ Εθνική

Εντωμεταξύ, επίσης κάτοικος Νέας Αλικαρνασσού και τη νέα χρονιά θα είναι ο Μιχάλης Φραγκουλάκης που συμφώνησε για την επόμενη περίοδο και ανακοινώθηκε.

Έτσι η διοίκηση ικανοποίησε την επιθυμία του Λευτέρη Βασιλειάδη ο οποίος επιθυμούσε διακαώς την παραμονή του έμπειρου μέσου ενόψει Γ΄Εθνικής.

Ο "Φράγκι" διακρίθηκε στις φετινές επιτυχίες του Ηροδότου και η διοίκηση της ομάδας δεν ήθελε να χάσει χρόνο. Έτσι η παραμονή Φραγκουλάκη έγινε και επίσημη από την περασμένη Παρασκευή...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News