Αθλητισμός

Εικόνες σοκ: Επίθεση των Βόσνιων στους διεθνείς (video)

Εικόνες σοκ κατέγραψαν οι κάμερες με το βοηθό προπονητή της Βοσνίας να γρονθοκοπά τον Γιαννιώτα και τον Τζέκο να επιτίθεται στον Μανωλά

 

Aπίστευτο ήταν το σκηνικό που δημιουργήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στη Βοσνία και την Εθνική μας ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.


 
Εικόνες σοκ κατέγραψαν οι κάμερες με το βοηθό προπονητή της Βοσνίας να γρονθοκοπά τον Γιαννιώτα και τον Τζέκο να επιτήθεται στον Μανωλά!


 
Όπως φαίνεται και από το βίντεο, ο Μπαζντάρεβιτς κάνει χειρονομίες στον Καπίνο κάτι που αντιλαμβάνεται ο Μανωλάς, ο οποίος απαντά στον προπονητή της Βοσνίας. Την ίδια ώρα, Τζέκο πλησιάζει τον Έλληνα διεθνή και τον πιάνει από το λαιμό. Ο Μπαζντάρεβις επιταχύνει και με τη βοήθεια και άλλων παικτών χωρίζει τους δύο παίκτες.


 
Τα επεισόδια, όμως συνεχίζονται με τους Βόσνιους να αδυνατούν να δεχτούν το 0-0 ως αποτέλεσμα. Ο βοηθός προπονητή της Βοσνίας επιτίθεται στους Έλληνες παίκτες όταν εκείνοι προσπαθούν να μπουν στη φυσούνα. Πιάνει τον Γιαννιώτα και τον γρονθοκοπεί! Την ίδια στιγμή όμως ο Μπέσιτς, όπως φαίνεται στο βίντεο, ορμά στον Μανωλά και να προσπαθήσει να τον χτυπήσει.


 
Δείτε το βίντεο:
  
 
 

Σχόλια